Milenco MGI opstap Giant Single Step

Art nr. 9610950
Vindt u de ingang van uw voertuig eigenlijk net te hoog? Profiteer dan van het gemak van de Milenco MGI Giant Single Step. Dankzij deze compacte opstap hoeft u geen moeite te doen om uw voertuig in of uit te gaan. Het ideale hulpmiddel bij in- en uitstappen De Giant Single Step neemt minder
Adviesverkoopprijs
€ 19,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Vindt u de ingang van uw voertuig eigenlijk net te hoog? Profiteer dan van het gemak van de Milenco MGI Giant Single Step. Dankzij deze compacte opstap hoeft u geen moeite te doen om uw voertuig in of uit te gaan.

Het ideale hulpmiddel bij in- en uitstappen

De Giant Single Step neemt minder ruimte in beslag dan de Double Step, maar biedt wel de stabiliteit en de gemakkelijk instap. De opstap is 26,5 centimeter hoog en heeft een extra ruime trede, zodat u genoeg ruimte heeft om comfortabel te staan. Dit opstapje voor de caravan of camper is antislip, waardoor het trapje veilig te betreden is in alle weersomstandigheden. Daarnaast zijn de pootjes voorzien van rubberen zolen zodat het opstapje de grond waar hij op staat niet beschadigt. De opstappen van Milenco voldoen aan de strenge Europese veiligheidsnormen (EN 1645 en EN 1646) om veiligheidscriteria te garanderen.

Belangrijkste kenmerken

  • 1 opstaptrede
  • draaggewicht: 200 kg
  • Gemaakt van kunststof
  • 55 x 45 x 26,5 cm (lxbxh)

Hoge kwaliteit en eco-vriendelijk

De opstapjes van Milenco zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. De Milenco MGI Giant Single Step kan tot wel 200 kg aan gewicht dragen en is zelfs wanneer hij nat is veilig om te gebruiken. Ook mooi aan deze opstap van Milenco is dat hij wordt geproduceerd met 100% gerecycled plastic. De impact om het milieu wordt hiermee zo klein mogelijk gehouden. Met de Giant Single Step van Milenco profiteert u van een innovatief, duurzaam en kwalitatief product waar u jarenlang plezier van heeft.

Met de Milenco Giant Single Step is het nooit meer lastig om uw voertuig te betreden. Dankzij dit hulpmiddel geniet u optimaal van uw kampeervakantie.

Specificaties
Merk Milenco
EAN code 5060101830338
Primaire kleur Zwart
Extern artikelnummer 338
Aantal treden 1
Breedte (cm) 45
Hoogte (cm) 26,5
Lengte (cm) 55
Gewicht (kg) 17
Draagvermogen (kg) 200
Garantie 2 jaar
Inklapbaar Nee
Materiaal Kunststof

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden