Travellife washandschoen Microvezel

Art nr. 1416310
Zorg gemakkelijk voor schone ramen, auto’s of caravans door het gebruik van de Travellife washandschoen Microvezel. De extra zachte washandschoen verwijdert vuil zonder te krassen, met een stralend resultaat als gevolg. Optimale reiniging van voertuigen en ramen De Travellife washandschoen
Adviesverkoopprijs
€ 4,29
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Zorg gemakkelijk voor schone ramen, auto’s of caravans door het gebruik van de Travellife washandschoen Microvezel. De extra zachte washandschoen verwijdert vuil zonder te krassen, met een stralend resultaat als gevolg.

Optimale reiniging van voertuigen en ramen

De Travellife washandschoen Microvezel zorgt voor het gemakkelijk schoonmaken van ramen, auto’s, campers en caravans. De handschoen bevat microvezels met een sterk absorberend vermogen, waardoor hij probleemloos vocht en vuil opneemt. Verder heeft de microfiber washandschoen een zachte structuur, waardoor je hem ook gebruikt voor het schoonmaken van dunne laklagen zoals bij campers of caravans. Bij het schoonmaken zullen er geen krassen ontstaan. De handschoen is in vergelijking met een wasborstel compact en direct klaar voor gebruik. Neem de washandschoen gemakkelijk mee op reis.

Belangrijkste voordelen

  • Bevat microvezels voor het absorberen van vocht en vuil
  • Zorgt voor een stralend, krasvrij resultaat
  • Geschikt voor elke oppervlakte, inclusief dunne laklagen
  • Compact en direct klaar voor gebruik

Travellife schoonmaakproducten

Naast de microfiber washandschoen vind je ook veel andere schoonmaakproducten in het Travellife assortiment. Zo houd je jouw camper, caravan of boot gemakkelijk schoon. Bekijk bijvoorbeeld de Travellife spons Microvezel of handwasborstel. Met deze producten was je jouw voertuig moeiteloos én krasvrij schoon.

Met de Travellife washandschoen Microvezel maak je ramen, auto’s, caravans of campers gemakkelijk en krasvrij schoon. Microvezel heeft een sterk absorberend vermogen waardoor vocht en vuil optimaal worden opgenomen.

Specificaties
Merk Travellife
Model Microvezel
EAN code 8712757475575
Primaire kleur Blauw
Breedte (cm) 2
Hoogte (cm) 19
Lengte (cm) 26
Garantie 2 jaar
Keurmerk CE

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden