Travellife wasborstel Microvezel

Art nr. 1416350
Gebruik de Travellife wasborstel Microvezel voor het schoonmaken van jouw camper of caravan. De borstel is speciaal ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Zo zorgt de telescopisch verstelbare steel ervoor dat ook moeilijk bereikbare plekken schoon worden. Microvezel wasborstel voor optimale
Adviesverkoopprijs
€ 33,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Gebruik de Travellife wasborstel Microvezel voor het schoonmaken van jouw camper of caravan. De borstel is speciaal ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Zo zorgt de telescopisch verstelbare steel ervoor dat ook moeilijk bereikbare plekken schoon worden.

Microvezel wasborstel voor optimale vuilopname

De Travellife wasborstel Microvezel maakt het wassen van jouw voertuig een eenvoudige klus. De wasborstel bevat microvezels, waardoor vocht en vuil uitstekend geabsorbeerd worden. Met een schoon voertuig als resultaat! Om lastig bereikbare plekken van jouw camper of caravan schoon te maken, maak je gebruik van de telescopisch verstelbare steel. Deze schuif je uit, waardoor je vervolgens gemakkelijk het dak van het voertuig kunt bereiken. De steel is bovendien gemaakt van aluminium, waardoor deze zelfs onder druk niet buigt.

Belangrijkste voordelen

  • Bevat microvezels voor het absorberen van vocht en vuil
  • Telescopisch verstelbare aluminium steel
  • Sterke metalen schroefverbinding
  • Zorgt voor een stralend, krasvrij resultaat
  • Kunststof Gardena wateraansluiting

Wasborstel voor campers of caravans

Door de zachte structuur van de borstel, gebruik je hem ook bij het schoonmaken van een voertuig met een dunne laklaag. Campers en caravans maak je dus krasvrij schoon. Dankzij de kunststof Gardena wateraansluiting is het daarnaast mogelijk om de borstel aan te sluiten op een waterslang.

Maak eenvoudig en snel jouw voertuig schoon met de Travellife wasborstel Microvezel. De zachte borstel laat geen krassen achter op jouw voertuig. Combineer de borstel met andere Travellife schoonmaakproducten voor een perfect resultaat.

Specificaties
Merk Travellife
Model Microvezel
EAN code 8712757475612
Primaire kleur Blauw
Secundaire kleur Zilver
Breedte (cm) 27
Hoogte (cm) 19
Lengte (cm) 245
Diameter stok (mm) 30
Garantie 2 jaar
Keurmerk CE
Verstelbaar van- tot 135-245 cm

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden