Travellife handwasborstel

Art nr. 1416330
Maak gemakkelijk en snel jouw voertuig schoon met de Travellife handwasborstel. Je sluit hem gemakkelijk aan op de waterslang, waardoor je binnen een mum van tijd klaar bent. Handwasborstel van hoge kwaliteit De Travellife handwasborstel is geschikt voor het schoonmaken van voertuigen zoals
Adviesverkoopprijs
€ 11,19
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Maak gemakkelijk en snel jouw voertuig schoon met de Travellife handwasborstel. Je sluit hem gemakkelijk aan op de waterslang, waardoor je binnen een mum van tijd klaar bent.

Handwasborstel van hoge kwaliteit

De Travellife handwasborstel is geschikt voor het schoonmaken van voertuigen zoals auto’s, campers en vrachtwagens. Daarnaast gebruik je de handwasborstel ook voor het reinigen van bijvoorbeeld tuinmeubilair of de garagedeur. Sluit de borstel gemakkelijk aan op een waterslang of gebruik hem zonder water. De keus is aan jou! Zowel met als zonder water verwijder je het vuil in een oogwenk van het te reinigen oppervlak. Klaar met schoonmaken? Dan berg je de borstel eenvoudig op. Hij neemt weinig ruimte in beslag, dus je neemt hem gemakkelijk met je mee.

Belangrijkste voordelen

  • Direct op een waterslang aan te sluiten
  • Zowel droog als nat te gebruiken
  • Eenvoudig mee te nemen door compact formaat
  • Zorgt voor een stralend, krasvrij resultaat

Krasvrij schoonmaken van voertuigen

De Travellife handwasborstel heeft een praktische handgreep, waardoor de borstel prettig in de hand ligt. Hierdoor is het gemakkelijk om een oppervlak grondig te reinigen. De borstel heeft bovendien gespleten polyester punten van hoge kwaliteit. Hierdoor creëer je keer op keer een schoon en krasvrij resultaat.

De Travellife handwasborstel is ideaal voor het schoonmaken van bijvoorbeeld voertuigen of tuinmeubilair. De borstel is gemakkelijk in gebruik en kan je zowel droog als aangesloten op water gebruiken. Hij laat geen krassen achter en zorgt voor een schoon en netjes resultaat.

Specificaties
Merk Travellife
EAN code 8712757475599
Primaire kleur Blauw
Secundaire kleur Zwart
Breedte (cm) 3
Hoogte (cm) 7
Lengte (cm) 27
Garantie 2 jaar
Keurmerk CE

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden