Travellife gaslekzoeker spray 400ml

Art nr. 1416260
Bij het gebruik van gas staat veiligheid altijd voorop. Met de Travellife gaslekzoeker spray controleer je jouw gasinstallatie snel en gemakkelijk op gaslekken. Zo kun je met een veilig gevoel op vakantie. Eenvoudig opsporen van gaslekken Met de Travellife gaslekzoeker is een gaslek binnen de
Adviesverkoopprijs
€ 8,69
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Bij het gebruik van gas staat veiligheid altijd voorop. Met de Travellife gaslekzoeker spray controleer je jouw gasinstallatie snel en gemakkelijk op gaslekken. Zo kun je met een veilig gevoel op vakantie.

Eenvoudig opsporen van gaslekken

Met de Travellife gaslekzoeker is een gaslek binnen de kortste keren opgespoord. Het handige middel is eenvoudig te gebruiken en laat meteen zien of er een lek aanwezig is. De spray is toepasbaar op drukregelaars, slangen, leidingen, kranen, fittingen en ventielen. Zeker bij gesloten ruimtes is het belangrijk om de gasapparatuur regelmatig te controleren. Zo weet je zeker dat er geen gas in de ruimte ontsnapt en kun je met een gerust hart gebruikmaken van jouw installatie. Deze gaslekspray is toepasbaar voor alle (brandbare) gassoorten.

Belangrijkste voordelen

  • Spoort gaslekken snel en eenvoudig op
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Toepasbaar voor alle (brandbare) gassoorten

Hoe werkt de gaslekzoeker?

De Travellife gaslekzoeker is gemakkelijk in gebruik. Spray de gaslekzoeker gelijkmatig op het oppervlak dat je wilt controleren. Op plekken die niet goed afgedicht zijn, ontstaat direct schuimvorming. Hieraan kun je snel zien of er sprake is van een lek. Zie je geen schuim? Dan is de apparatuur goed afgedicht en veilig te gebruiken. Controleer met name alle koppelingen, verbindingen en kraanaansluitingen en bewaar een afstand van 30 tot 50 cm. Als je een lek vindt, is het belangrijk om de juiste stappen te nemen. Open als eerste ramen en deuren zodat het gas kan ontsnappen. Sluit vervolgens de hoofdtoevoer van het gas af en gebruik in geen geval vuur, vonken, elektrische apparaten of lichtschakelaars. Laat het gaslek zo snel mogelijk repareren.

Met de Travellife gaslekzoeker spray spoor je gemakkelijk en snel een gaslek op. Zo bescherm je jouw eigen veiligheid en die van de mensen om je heen.

Specificaties
Merk Travellife
EAN code 8712757475520
Breedte (cm) 6,6
Hoogte (cm) 20
Lengte (cm) 6,6
Gewicht (kg) 0,5
Garantie 2 jaar
Inhoud (L) 0,4
Keurmerk CE

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden