Powrtouch Qmover half automaat

Art nr. 7623840
Het manoeuvreren van uw caravan was nog nooit zo makkelijk. Met de soft start technologie en het bedieningsgemak van de Qmover van Powrtouch staat uw voertuig binnen de kortste keren op zijn plek. Manoeuvreren was nog nooit zo makkelijk Met de Qmovers van Powrtouch parkeert u uw caravan zonder
Adviesverkoopprijs
€ 1.299,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Het manoeuvreren van uw caravan was nog nooit zo makkelijk. Met de soft start technologie en het bedieningsgemak van de Qmover van Powrtouch staat uw voertuig binnen de kortste keren op zijn plek.

Manoeuvreren was nog nooit zo makkelijk

Met de Qmovers van Powrtouch parkeert u uw caravan zonder problemen en kan de vakantiepret snel beginnen! De Powrtouch Qmovers zijn voorzien van de allerlaatste technologie. Dankzij de Soft Start technologie behoudt u als bestuurder de volledige controle over het voertuig. De mover komt rustig op gang, waardoor schokkerige bewegingen voorkomen worden. Hierdoor wordt het chassis minimaal belast. Ook zorgt de Qmover ervoor dat u een zeer nauwkeurige beheersing van het voertuig behoudt en veilig kunt manoeuvreren. U kunt met deze mover caravans tot 2000 kg naar vrijwel iedere gewenste plek manoeuvreren. Zelfs hellingen van 14% zijn voor de Qmover geen probleem!

Belangrijkste eigenschappen

  • Soft Start Technologie
  • Kan hellingen van 14 procent aan
  • Geschikt voor caravans tot 2000 kg
  • Halfautomaat
  • 5 jaar garantie

Comfortabele bediening

Bij de Powrtouch Qmover draait alles om comfort. Zo kunt u tijdens het manoeuvreren gemakkelijk bijsturen. De functies zijn duidelijk omschreven, waardoor dit geen enkel probleem is. Daarnaast is de bijgeleverde gebruiksvriendelijke afstandsbediening voorzien van een softgrip. Nog een voordeel aan de nieuwe Powrtouch Qmover: de mover heeft, in tegenstelling tot eerdere modellen van Powrtouch, een rechthoekige buis. Hierdoor ontstaat er extra bodemvrijheid, wat zorgt voor meer veiligheid onderweg.

Met de Powrtouch Qmover begint u uw vakantie goed. De caravan staat snel en eenvoudig op de juiste plek, zodat u meteen kunt genieten!

Specificaties
Merk Powrmover
Model Q Mover
EAN code 8712757457960
Primaire kleur Zwart
Secundaire kleur Grijs
Extern artikelnummer PQMM
Bediening Handmatig
Gewicht (kg) 35
Draagvermogen (kg) 2000
Garantie 5 jaar
Keurmerk CE
Klimvermogen (%) 14
Aansluitspanning 12V DC
Stroomverbruik (A) 100
Aansluitspanning 12V DC
Aansluitspanning 12V DC

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden