Mestic carbon kachel MCK-400

Art nr. 1503000
Wilt u ‘s avonds langer genieten zonder het koud te krijgen? Met een elektrische kachel zit u er voortaan warmpjes bij! De Mestic carbon kachel MCK-400 is een krachtige kachel waarmee u uw voertuig lekker warm houdt. Altijd comfortabel warm Iedere kampeerder kent het wel: sommige avonden op de
Adviesverkoopprijs
€ 43,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Wilt u ‘s avonds langer genieten zonder het koud te krijgen? Met een elektrische kachel zit u er voortaan warmpjes bij! De Mestic carbon kachel MCK-400 is een krachtige kachel waarmee u uw voertuig lekker warm houdt.

Altijd comfortabel warm

Iedere kampeerder kent het wel: sommige avonden op de camping kunnen best fris zijn. Deze kachel zorgt ervoor dat u het toch lekker warm heeft. De carbon kachel is voorzien van keramische verwarmingsbuizen die licht en warmte geven. Een carbon element heeft weinig warmteverlies door wind, waardoor deze kachels geschikt zijn voor zowel open als besloten ruimtes. Verder heeft de kachel een groot verwarmingsoppervlak waarmee hij een aangenaam gevoel van warmte geeft. Deze kachel biedt dus een goede verwarming voor uw voertuig, waardoor u er altijd knus bij zit.

Belangrijkste kenmerken

  • Twee verwarmingsstanden (450W – 900W)
  • Oscillatiestand voor optimale warmtespreiding
  • Aanraak- en omvalbeveiliging

Veilig en gemakkelijk

Als u deze carbon kachel van Mestic meeneemt op vakantie zult u daar zeker geen spijt van krijgen. Dankzij het moderne design neemt de kachel weinig ruimte in beslag, maar heeft hij toch een sterk verwarmingsvermogen. Hij heeft twee verwarmingsstanden die u kunt instellen tussen de 450 en 900W. Ook heeft de kachel een oscillatiestand die zorgt voor een gelijkmatige warmtespreiding. U hoeft zich met deze kachel ook geen zorgen te maken over de veiligheid. Hij is voorzien van aanraak- en omvalbeveiliging waardoor de kachel direct automatisch uitschakelt als hij omvalt of verplaatst wordt. U zorgt dus op een veilige manier voor een aangename temperatuur in uw voertuig!

De kachels van Mestic zijn van hoge kwaliteit en staan voor optimaal gebruikersgemak. Ze zijn veilig, gemakkelijk mee te nemen en warmen de ruimte snel op. Deze kachel mag dan ook niet ontbreken op uw kampeervakantie!

Specificaties
Merk Mestic
Model MCK-400
EAN code 8712757465880
Primaire kleur Zwart
Secundaire kleur Grijs
Aantal standen 2
Breedte (cm) 29,5
Hoogte (cm) 70
Lengte (cm) 29,5
Gewicht (kg) 1,9
Garantie 2 jaar
Keurmerk CE
Oscilatiestand Ja
Aansluitspanning 220-240
Stroomverbruik (A) 5,2
Veiligheidsvoorziening Aanraak- en omvalbeveiliging
Verwarmingsvermogen (W) 900

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden