Mestic keramische kachel MKK-230

Art nr. 1502990
Deze compacte keramische kachel MKK-230 is de ideale bijverwarming voor op uw vakantie. De kachel zorgt voor een constante en aangename temperatuur waarmee u het ideale klimaat in uw camper of caravan creëert. Zo heeft u het altijd lekker warm! Altijd comfortabel warm Een frisse avond op de
Adviesverkoopprijs
€ 37,50
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Deze compacte keramische kachel MKK-230 is de ideale bijverwarming voor op uw vakantie. De kachel zorgt voor een constante en aangename temperatuur waarmee u het ideale klimaat in uw camper of caravan creëert. Zo heeft u het altijd lekker warm!

Altijd comfortabel warm

Een frisse avond op de camping? Zet dan lekker de kachel aan! Deze keramische kachel is voorzien van een thermostaat die voor een constante en aangename temperatuur zorgt. U kunt hem naar uw eigen voorkeur instellen met drie verwarmingsstanden tussen de 500W en 1500W. De thermostaat is traploos instelbaar. De kachel heeft ook een oscillatiestand die voor een gelijkmatige warmtespreiding zorgt. Combineer deze functie met de ingebouwde ventilator en geniet van een aangename temperatuur in de gehele ruimte. U hoeft het nooit meer koud te hebben.

Belangrijkste kenmerken

  • Drie verwarmingsstanden (500 – 1500W)
  • Traploos instelbare thermostaat
  • Oscillatiestand met ventilator voor optimale warmtespreiding
  • Aanraak- en omvalbeveiliging

Veilig en gemakkelijk

De keramische kachel van Mestic is lekker compact, zodat u hem gemakkelijk mee kan nemen op vakantie. Ideaal voor op vakantie! Hij weegt slechts 1,1 kilo en heeft afmetingen van 16,5 x 11,5 x 24 cm (lxbxh). U vindt er dus gemakkelijk een plekje voor in uw camper, caravan of tent. Ook is de kachel voorzien van beveiliging, zodat u geen risico loopt op ongelukken. De aanraak- en omvalbeveiliging zorgt ervoor dat hij direct automatisch uitschakelt als hij omvalt of verplaatst wordt. Op een veilige manier creëert u een aangename temperatuur in uw voertuig. In de warmte van uw kachel kunnen gezellige avonden extra lang doorgaan en heeft u het ook op frisse dagen lekker warm.

De kachels van Mestic zijn van hoge kwaliteit en staan voor optimaal gebruikersgemak. Ze zijn veilig en gemakkelijk mee te nemen. Deze kachel mag dan ook niet ontbreken op uw kampeervakantie!

Specificaties
Merk Mestic
Model MKK-230
EAN code 8712757465873
Primaire kleur Grijs
Secundaire kleur Zwart
Aantal standen 4
Breedte (cm) 11,5
Hoogte (cm) 24
Lengte (cm) 16,5
Gewicht (kg) 1,1
Garantie 2 jaar
Keurmerk CE
Oscilatiestand Ja
Aansluitspanning 220-240
Stroomverbruik (A) 6,5
Veiligheidsvoorziening Aanraak- en omvalbeveiliging
Verwarmingsvermogen (W) 1500

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden