Truma opbouwframe CP Plus

Art nr. 6259660
De Truma CP Plus iNet Ready is een digitaal bedieningspaneel waarmee alle iNet compatible apparatuur verbonden kan worden. Met dit opbouwframe installeert u hem gemakkelijk in uw camper of caravan. Inbouwen van de CP Plus Dit opbouwframe is geschikt voor het Truma CP plus iNet Ready
Adviesverkoopprijs
€ 19,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De Truma CP Plus iNet Ready is een digitaal bedieningspaneel waarmee alle iNet compatible apparatuur verbonden kan worden. Met dit opbouwframe installeert u hem gemakkelijk in uw camper of caravan.

Inbouwen van de CP Plus

Dit opbouwframe is geschikt voor het Truma CP plus iNet Ready bedieningspaneel. Het komt perfect van pas als het bedieningspaneel niet in de wand van de camper of caravan verzonken kan worden. Dan kan de CP Plus in het opbouwframe geplaatst worden en in het voertuig gemonteerd worden. Met het bedieningspaneel kunt u heel eenvoudig en comfortabel de binnentemperatuur en de watertemperatuur in uw voertuig instellen. Het bedieningspaneel kan achteraf nog ingebouwd worden.

Belangrijkste kenmerken

  • Intuïtief bedienen met praktische draai-/drukknop
  • Water- of binnentemperatuur per tijdschakelklok programmeren
  • Automatische klimaatregeling stemt de Combi-verwarming en het Truma airconditioningssysteem automatisch op elkaar af

Hoe gebruikt u het bedieningspaneel?

De Truma CP Plus iNet Ready is geschikt voor de Combi-verwarmingstoestellen en de airconditioningsystemen Aventa en Saphir van Truma. Heeft u beide apparaten ingebouwd? Dan kunt u profiteren van de automatische klimaatregeling. Dan is het altijd een goede temperatuur in uw voertuig, of het buiten nou warm of koud is. U kunt er ook nog voor kiezen om het bedieningspaneel verder uit te breiden met de Truma iNet Box. Deze verbindt de Truma apparaten met elkaar, zodat u deze comfortabel via de smartphone-app op afstand kunt besturen.

Met het Truma CP Plus iNet Ready bedieningspaneel regelt u heel eenvoudig de temperatuur in uw camper of caravan. Zo geniet u altijd van een aangename temperatuur en heerlijk warm water. Met het bijbehorende opbouwframe kunt u het paneel overal installeren.

Specificaties
Merk Truma
Model CP plus
EAN code 4052816008547
Primaire kleur Zwart
Extern artikelnummer 34030-39300
Breedte (cm) 10,3
Hoogte (cm) 3,5
Lengte (cm) 9,1
Gewicht (kg) 0,05
Garantie 2 jaar

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden