Truma klem ZRS 80mm

Art nr. 5386090
Met deze slangklem zet u een luchtslang op de juist plekken vast. Hiermee kunt u een ringverwarmingssysteem creëren in uw camper of caravan of uw airconditioningssysteem aanleggen. De slangen zorgen ervoor dat de lucht vanuit de verwarming of airco naar alle uithoeken van de camper of caravan
Adviesverkoopprijs
€ 2,65
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Met deze slangklem zet u een luchtslang op de juist plekken vast. Hiermee kunt u een ringverwarmingssysteem creëren in uw camper of caravan of uw airconditioningssysteem aanleggen. De slangen zorgen ervoor dat de lucht vanuit de verwarming of airco naar alle uithoeken van de camper of caravan vervoerd wordt. De slangklem heeft een handige kliksluiting waarmee u hem gemakkelijk kunt openen en sluiten.

Belangrijkste kenmerken

  • Geschikt Truma slang ZR 80
  • Handige kliksluiting
  • Diameter: 80 mm

Slangklem voor diverse luchtslangen

Om altijd te genieten van een comfortabel binnenklimaat is het plaatsen van een verwarming nog niet genoeg. De verwarming moet gekoppeld worden aan een ringleidingsysteem, zodat de warme lucht verdeeld kan worden over het hele voertuig. Anders is het vlakbij de verwarming heel warm, terwijl het verderop in het voertuig nog fris is. Met deze slangklem kunt u een bekledingsslang aan de voertuigwand of vloer bevestigen. Zo kan de slang netjes weggewerkt worden en blijft hij goed op zijn plek. De slangklem kan ook gebruikt worden voor het vastzetten van een koudeluchtslang. De klem heeft een diameter van 80 mm.

Met deze slangklem kunt u een luchtslang op de juiste manier bevestigen. De slang zorgt ervoor dat de warme of koele lucht door uw voertuig verdeeld wordt, zodat u overal geniet van een aangename temperatuur.

Specificaties
Merk Truma
Primaire kleur Zwart
Extern artikelnummer 39590-00
Hoogte cm 1.8 cm
Lengte cm 10 cm
EAN code 4052816011530
Garantie 2 jaar

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden