Truma combi 4/6 bocht BGC

Art nr. 5386300
Met een Truma Combi verwarmingssysteem geniet u altijd en overal in uw voertuig van een aangename temperatuur. Slangen zorgen ervoor dat de warme lucht vanuit de verwarming naar alle uithoeken van de camper of caravan vervoerd wordt. Met deze bocht kunt u twee slangen aan elkaar koppelen. Bocht
Adviesverkoopprijs
€ 15,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Met een Truma Combi verwarmingssysteem geniet u altijd en overal in uw voertuig van een aangename temperatuur. Slangen zorgen ervoor dat de warme lucht vanuit de verwarming naar alle uithoeken van de camper of caravan vervoerd wordt. Met deze bocht kunt u twee slangen aan elkaar koppelen.

Bocht voor bekledingsslang

Om altijd te genieten van een comfortabel binnenklimaat is het plaatsen van een kachel nog niet genoeg. De kachel moet gekoppeld worden aan een ringleidingssysteem, zodat de warme lucht verdeeld kan worden over het hele voertuig. Anders is het vlakbij de verwarming heel warm, terwijl het verderop in het voertuig nog fris is. Slangen vervoeren de warme lucht vanaf de verwarming naar alle uithoeken. Met deze bocht kunnen twee bekledingsslangen aan elkaar bevestigd worden. Het verbindingsstuk is geschikt voor het direct aansluiten op de C en Combi systemen. 

Belangrijkste kenmerken

  • Geschikt voor de Truma C en Combi systemen
  • Materiaal: kunststof

Geniet altijd van een aangename temperatuur in uw voertuig met een verwarmingssysteem van Truma!

Specificaties
Merk Truma
Model Combi
Primaire kleur Grijs
Extern artikelnummer 34092-01
Alternatief artikel 8712757403745
Gewicht kg 0.06 kg
EAN code 4052816033761
Garantie 2 jaar

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden