Truma bocht BG 65/72mm

Art nr. 5386239
Met een Truma verwarmingssysteem geniet u altijd en overal in uw voertuig van een aangename temperatuur. Slangen zorgen ervoor dat de warme lucht vanuit de verwarming naar alle uithoeken van de camper of caravan vervoerd wordt. Met deze bocht kunt u twee slangen aan elkaar koppelen. Bocht voor
Adviesverkoopprijs
€ 16,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Met een Truma verwarmingssysteem geniet u altijd en overal in uw voertuig van een aangename temperatuur. Slangen zorgen ervoor dat de warme lucht vanuit de verwarming naar alle uithoeken van de camper of caravan vervoerd wordt. Met deze bocht kunt u twee slangen aan elkaar koppelen.

Bocht voor bekledingsslang

Om altijd te genieten van een comfortabel binnenklimaat is het plaatsen van een kachel nog niet genoeg. De kachel moet gekoppeld worden aan een ringleidingssysteem, zodat de warme lucht verdeeld kan worden over het hele voertuig. Anders is het vlakbij de verwarming heel warm, terwijl het verderop in het voertuig nog fris is. Slangen vervoeren de warme lucht vanaf de verwarming naar alle uithoeken. Met deze bocht kunnen twee bekledingsslangen aan elkaar bevestigd worden. Het verbindingsstuk is geschikt voor slangen met een diameter van 65 of 72 mm. 

Belangrijkste kenmerken

  • Verbindt twee bekledingsslangen van Ø65 of 72 mm
  • Materiaal: kunststof

Geniet altijd van een aangename temperatuur in uw voertuig met een verwarmingssysteem van Truma!

Specificaties
Merk Truma
Primaire kleur Zwart
Extern artikelnummer 40740-01
Alternatief artikel 4052816034478
Hoogte cm 8.5 cm
Lengte cm 11.5 cm
Gewicht kg 0.07 kg
EAN code 8712757359066
Garantie 2 jaar
Verpakkingstype Zakverpakking

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden