Truma bekledingsslang UR5 p/m

Art nr. 5362025
De UR5 slang van Truma transporteert hete lucht door de camper of caravan heen. De bekledingsslang is hiermee een essentieel onderdeel voor het aanleggen van ringverwarming. Zo geniet u overal in uw voertuig van een aangename temperatuur. Bekledingsslang voor Truma S-kachels Met deze slang maakt
Adviesverkoopprijs
€ 7,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De UR5 slang van Truma transporteert hete lucht door de camper of caravan heen. De bekledingsslang is hiermee een essentieel onderdeel voor het aanleggen van ringverwarming. Zo geniet u overal in uw voertuig van een aangename temperatuur.

Bekledingsslang voor Truma S-kachels

Met deze slang maakt u de installatie van de verwarming in uw camper of caravan compleet. Hij is geschikt voor het transporteren van hete lucht en kan gebruikt worden voor het aanleggen van ringverwarming met een Truma-kachel. Deze slang is geschikt voor kachels uit de S-serie van Truma. De Truma UR5 bekledingsslang wordt ook vaak gebruikt om een RVS afvoerslang te bekleden. Hij zorgt ervoor dat er niets in aanraking kan komen met de slang die gevaarlijk heet kan worden. Deze bekledingsslang wordt per meter geleverd en heeft een diameter van 7,5 cm. Hij wordt netjes weggewerkt in uw voertuig, zodat hij niet stoort in het interieur. U ziet enkel het uitlaatrooster dat de slangen verbindt en ervoor zorgt dat de warme lucht het voertuig ingeblazen wordt.

Belangrijkste kenmerken

  • Transporteert hete lucht door het voertuig
  • Geschikt voor Truma S5-kachels
  • Diameter: 7,5 cm

Truma S-serie kachels

De kachels uit de S-serie van Truma staan bekend om hun kracht en betrouwbaarheid. Met hun aangename stralingswarmte zorgen ze altijd voor een fijne temperatuur in uw voertuig. Zelfs tijdens het rijden kan deze gasverwarming stroomloos gebruikt worden. Ideaal aan de kachels is dat ze ruimte besparen dankzij de platte mantel. De kachels stralen een aangename warmte uit, waardoor u altijd profiteert van een optimaal binnenklimaat. Met deze bekledingsslang en andere bijbehorende onderdelen breidt u uw kachel uit tot een ringverwarmingssysteem. Zo wordt het hele voertuig goed verwarmd. Dit is niet alleen aangenamer voor u is, maar ook beter voor het behoud van de camper of caravan.

Met deze bekledingsslang wordt de warme lucht uit uw Truma-kachel naar alle hoeken van uw voertuig getransporteerd. Zo gaat u comfortabele vakanties tegemoet in elk seizoen.

Specificaties
Merk Truma
Extern artikelnummer 446823
EAN code 8712757457328

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden