Alde wandschoorsteen condens vanger

Art nr. 5114630
Voorkom ijsvorming aan de zijkant van uw caravan of camper met deze condensvanger van Alde. Zo blijven uw voertuig en uw verwarmingssysteem in goede staat. Condensvanger voor de camper of caravan Heeft u een verwarming in uw voertuig? Dan kan er condens uit de afvoerschoorsteen sijpelen. Vooral
Adviesverkoopprijs
€ 10,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Voorkom ijsvorming aan de zijkant van uw caravan of camper met deze condensvanger van Alde. Zo blijven uw voertuig en uw verwarmingssysteem in goede staat.

Condensvanger voor de camper of caravan

Heeft u een verwarming in uw voertuig? Dan kan er condens uit de afvoerschoorsteen sijpelen. Vooral in de winter is dit problematisch, want als het gaat vriezen kan er op deze manier ijsvorming ontstaan op uw voertuig. Hierdoor kunnen er strepen op het voertuig komen en het kan schadelijk zijn voor het verwarmingssysteem. Met de Alde condensvanger wordt het vocht uit de schoorsteen opgevangen, zodat het niet ophoopt op het voertuig. Zo heeft u geen last van ijsvorming of strepen op uw camper of caravan en blijft het verwarmingssysteem goed werken. 

Belangrijkste kenmerken

  • Voorkant ijsvorming op het voertuig
  • Kleur: zwart

Hoe werkt de Alde condensvanger?

De Alde condensvanger is heel gemakkelijk te gebruiken. Hij wordt bevestigd onder de schoorsteen, zodat het vocht niet recht naar buiten loopt, maar schuin over de condensvanger geleid wordt. Zo valt het naast het voertuig, in plaats van dat het eroverheen loopt. Het schoorsteenschild is heel gemakkelijk te monteren, dus u bent meteen klaar om op reis te gaan! 

Zorg goed voor uw voertuig met deze condensvanger van Alde. U gaat ijsvorming tegen en zorgt ervoor dat uw verwarmingssysteem goed blijft werken. Zo gaat u goed voorbereid op vakantie.

Specificaties
Merk Alde
EAN code 8712757409013
Extern artikelnummer 3010697

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden