Alde circulatiepomp snelaansluiting 12V

Art nr. 5310320
Met verwarming van Alde heeft u het altijd lekker warm in de camper of caravan. Deze circulatiepomp is een essentieel onderdeel van het Alde verwarmingssysteem. De pomp zorgt ervoor dat de verwarmende vloeistoffen gecirculeerd worden. Circulatiepomp voor Alde ’s Avonds kan het nog wel eens
Adviesverkoopprijs
€ 310,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Met verwarming van Alde heeft u het altijd lekker warm in de camper of caravan. Deze circulatiepomp is een essentieel onderdeel van het Alde verwarmingssysteem. De pomp zorgt ervoor dat de verwarmende vloeistoffen gecirculeerd worden.

Circulatiepomp voor Alde

’s Avonds kan het nog wel eens afkoelen op de camping. Maar met een goede verwarming zit u er alsnog lekker warmpjes bij. Deze circulatiepomp is geschikt voor montage in de expansietank van een Alde kachel. De circulatiepomp heeft een snelaansluiting en kan worden aangesloten op 12V.

Belangrijkste kenmerken

  • Voor montage in Alde expansietank
  • Met snelaansluiting
  • 12V

Alde verwarmingssysteem

De hydraulische verwarmingssystemen van Alde kunnen voor zowel campers als caravans gebruikt worden. Zonder veel geluid te maken zorgen ze voor een aangename temperatuur in uw voertuig. de verwarming is makkelijk te installeren en u kunt zelf kiezen of u gebruikmaakt van gas of van een elektrische werkschakelaar. U kunt ervoor kiezen om ’s nachts af te zien van de productie van warm water, zodat u rustig kunt slapen zonder geluidsoverlast. Met verwarming van Alde geniet u in alle comfort van uw vakantie!

Met deze circulatiepomp worden de verwarmende vloeistoffen van uw verwarmingssysteem van Alde goed gecirculeerd. Zo heeft u het altijd lekker warm in uw camper of caravan.

Specificaties
Merk Alde
EAN code 8712757038411
Primaire kleur Zwart
Extern artikelnummer 2928420
Gewicht (kg) 0,23
Garantie 2 jaar

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden