Truma Aventa dakairconditioner Compact Black

Art nr. 8610410
Na een verfrissende duik in het zwembad of in zee is het heerlijk om ook in je caravan of camper koel te blijven. De Truma Aventa dakairco Compact past op ieder dak, ook op het kleinste. Koel je voertuig op vakantie tot de ideale temperatuur en geniet! De ideale temperatuur met een compacte
Adviesverkoopprijs
€ 2.425,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Na een verfrissende duik in het zwembad of in zee is het heerlijk om ook in je caravan of camper koel te blijven. De Truma Aventa dakairco Compact past op ieder dak, ook op het kleinste. Koel je voertuig op vakantie tot de ideale temperatuur en geniet!

De ideale temperatuur met een compacte dakairco

Met de Truma Aventa dakairco Compact bereik je altijd een prettig binnenklimaat in je caravan of camper. Deze airco heeft een koelvermogen van 1700 W en is uitgevoerd in de kleur zwart. Hij koelt sneller dan elke andere airconditioning. De Truma dakairco voor de caravan is technisch geoptimaliseerd en is op dit moment de stilste airco die momenteel op de markt verkrijgbaar is. Je ontspant dus in alle rust. Het airconditioningsysteem met CE-keurmerk kan eenvoudig na aanschaf geplaatst en ingebouwd worden.

Belangrijkste voordelen

 • Past op ieder voertuig dak
 • Koelvermogen van 1700 W, koelt zeer snel
 • Stilste dakairco op de markt
 • Eenvoudig te bedienen met afstandsbediening en CP Plus bedieningspaneel
 • Op afstand te bedienen met iNet Box en gratis Truma App
 • Weegt slechts 27,5 kg
 • Garantie: 2 jaar

Compact en gebruiksvriendelijk

Een groot voordeel van de Truma Aventa Compact is dat hij op ieder dak past. Hij is daardoor ook zeer geschikt voor camperbusjes en motorhomes. De afmetingen van de dakairco zijn 26,6 x 56 x 78,5 cm (hxbxd) en met zijn 27,5 kg is hij licht in gewicht. De dakairco werkt op 230 V en wordt bovenop je caravan of camper gemonteerd op de plaats van het dakraam. De luchtstroom wordt gelijkmatig verdeeld zonder tocht. Je stelt de binnentemperatuur gemakkelijk in met de afstandsbediening, maar je kunt ook gebruikmaken van het unieke digitale CP Plus bedieningspaneel om de airconditioning te programmeren. In combinatie met de iNet Box regel je et airconditioningsysteem met behulp van de Truma app eenvoudig op afstand via Bluetooth of sms.

Met de Truma Aventa dakairco Compact zit je er heerlijk koel bij op de camping. Genieten van een prettig binnenklimaat in je caravan of camper was nog nooit zo eenvoudig!

Specificaties
Merk Truma
Model Aventa Compact black
EAN code 4052816045689
Primaire kleur Zwart
Secundaire kleur Wit
Extern artikelnummer 44200-02
Breedte (cm) 56
Hoogte (cm) 26,5
Lengte (cm) 78,5
Gewicht (kg) 27,5
Breedte inbouw (cm) 40
Hoogte inbouw (cm) 4,6
Lengte inbouw (cm) 40
Dakdikte (mm) 50
Garantie 2 jaar
Keurmerk CE
Aansluitspanning 230V AC
Stroomverbruik (A) 2,8
Koelvermogen 1700 W
Aansluitspanning 230V AC

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
  Aan het laden
  Aan het laden