Mestic Split unit airconditioner SPA-3000

Art nr. 1503030
Op zoek naar een split unit airco die jouw caravan of camper kan koelen, ventileren én ontvochtigen? Dan is de Mestic split unit airconditioner SPA-3000, met 895 W vermogen, wellicht iets voor jou. Eenvoudig zelf te bevestigen dankzij de traploos verstelbare beugels. Gemakkelijk
Adviesverkoopprijs
€ 499,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Op zoek naar een split unit airco die jouw caravan of camper kan koelen, ventileren én ontvochtigen? Dan is de Mestic split unit airconditioner SPA-3000, met 895 W vermogen, wellicht iets voor jou. Eenvoudig zelf te bevestigen dankzij de traploos verstelbare beugels.

Gemakkelijk bevestigingssysteem

Houd jouw caravan of camper heerlijk koel met de Mestic split unit airco SPA-3000. De innovatieve split unit airconditioning bestaat uit twee delen die middels flexibele buizen via het raam met elkaar verbonden zijn. Deze buizen zijn zo dun, dat het raam tot op een kier dicht kan. Een raamsluiting met nok leent zich hier perfect voor. De condensor bevindt zich aan de buitenkant van het voertuig en de verdamper aan de binnenkant. Je hangt de split unit airco met een speciale beugel eenvoudig op in de raamopening. Deze beugel is traploos verstelbaar en daardoor voor bijna alle caravans en campers geschikt. De buitenunit van deze caravan airco heeft isolatieklasse IPX4. Dat betekent dat je de unit gerust buiten kunt laten hangen tijdens een regenbui. Heb je de airco tijdelijk niet nodig? Dan haal je hem ook eenvoudig weer weg.

Belangrijkste voordelen

  • Koelt, ventileert en ontvochtigt
  • Zeer eenvoudige, universele bevestiging
  • Koelvermogen: 895 W (3050 BTU)
  • Instelbare temperatuur: 16 °C tot 30 °C
  • Inclusief nachtmodus
  • Geluidsniveau: 53 dB

Split unit airco met nachtmodus

De Mestic split unit airconditioner SPA-3000 is compact van formaat, waardoor hij maar weinig ruimte inneemt. Maar hij doet zeker niet onder in koelvermogen! De airconditioner heeft een koelvermogen van 895 W en is instelbaar van 16 °C tot 30 °C. Daarmee houdt hij voertuigen met een lengte tot 5 m heerlijk koel. Toch is het nominale stroomverbruik van de split unit airco slechts 405 W. Perfect voor kampeervakanties op laag afgezekerde campings. De airco heeft drie ventilatiestanden en een geluidsniveau van 53 dB. Schakel je ’s nachts over op de nachtmodus? Dan gaat de verlichting op het apparaat uit en schakelt hij over op de laagste ventilatiestand. Geniet ongestoord van jouw nachtrust in een comfortabele temperatuur.

Een gekoelde caravan of camper tijdens je vakantie. Wie wil dat nou niet? Kies voor de Mestic split unit airconditioner SPA-3000. Instelbaar van 16 °C tot 30 °C en geschikt voor voertuigen met een lengte tot 5 m.

Specificaties
Merk Mestic
Model SPA-3000
EAN code 8712757465903
Primaire kleur Wit
Secundaire kleur Wit
Breedte (cm) 31
Hoogte (cm) 20
Lengte (cm) 45
Gewicht (kg) 22,5
Garantie 2 jaar
Geschikt voor ruimtes tot (m³) 25
Keurmerk CE
Aansluitspanning 230V AC
Stroomverbruik (A) 1,75
Koelvermogen 895 W
Aansluitspanning 230V AC

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden