Truma Aventa luchtverdeler Small creme

Art nr. 8609920
Na een verfrissende duik in het zwembad of in zee is het heerlijk om ook in uw caravan of camper koel te blijven. Met de Truma Aventa luchtverdeler Small koelt u uw voertuig snel en efficiënt op de camping. Koel uw voertuig op vakantie tot de ideale temperatuur en geniet! Bereik de ideale
Adviesverkoopprijs
€ 256,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Na een verfrissende duik in het zwembad of in zee is het heerlijk om ook in uw caravan of camper koel te blijven. Met de Truma Aventa luchtverdeler Small koelt u uw voertuig snel en efficiënt op de camping. Koel uw voertuig op vakantie tot de ideale temperatuur en geniet!

Bereik de ideale temperatuur met een Aventa luchtverdeler

Met de Truma Aventa luchtverdeler Small bereikt u altijd een prettig binnenklimaat in uw caravan of camper. Hij hoort bij de Truma Aventa dakairco Compact en Compact Plus. De lucht wordt niet alleen gereinigd, maar ook gedroogd. Dankzij de crèmekleurige luchtverdeler, (ook verkrijgbaar in de kleur grijs), stroomt koele lucht door de hele binnenruimte van uw voertuig. Uw airconditioningsysteem kan eenvoudig na aanschaf geplaatst en ingebouwd worden. De luchtverdeler werkt op 230V en wordt aan de binnenkant van het plafond bevestigd.

Belangrijkste voordelen

  • Snel en efficiënt koelen
  • Zeer plat: complete stahoogte blijft behouden
  • Eenvoudig te bedienen met afstandsbediening en CP Plus bedieningspaneel
  • Op afstand te bedienen met iNet Box en gratis Truma App
  • Weegt slechts 4,46 kg
  • Garantie: 2 jaar

Compact en gebruiksvriendelijk

De binnentemperatuur stelt u gemakkelijk in op de gewenste stand met de afstandsbediening, maar u kunt ook gebruikmaken van het unieke digitale CP Plus bedieningspaneel om de airconditioning te programmeren. In combinatie met de iNet Box regelt u uw airconditioningsysteem met behulp van de Truma app eenvoudig op afstand met Bluetooth of sms. De luchtstroom wordt gelijkmatig tussen het voorste en achterste voertuiggedeelte verdeeld zonder tocht. Ook kunt u de luchtstroom van het plafond naar de vloer regelen. Omdat de luchtverdeler zeer plat is uitgevoerd – de afmetingen zijn 4,6 x 49,6 x 55,6 cm (lxbxh) – blijft nagenoeg de complete stahoogte behouden. De verdeler is uitgerust met dimbare led-verlichting die ook werkt wanneer u geen gebruikmaakt van de koelfunctie.

Met de Truma Aventa luchtverdeler Small zit u er heerlijk koel bij. Genieten van een prettig binnenklimaat in uw caravan of camper was nog nooit zo eenvoudig!

Specificaties
Merk Truma
Model Aventa
EAN code 4052816035062
Primaire kleur Beige
Secundaire kleur Zwart
Extern artikelnummer 40801-05
Breedte (cm) 49,6
Hoogte (cm) 4,6
Lengte (cm) 55,6
Gewicht (kg) 4,46
Garantie 2 jaar
Keurmerk CE

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden