Truma Aventa luchtverdeler Comfort grijs

Art nr. 8609480
Na een verfrissende duik in het zwembad of in zee is het heerlijk om ook in uw caravan of camper koel te blijven. Met de Truma Aventa luchtverdeler Comfort koelt of verwarmt u uw voertuig zeer snel en efficiënt op de camping. Ontspan op vakantie bij de ideale temperatuur, in ieder seizoen! Bereik
Adviesverkoopprijs
€ 318,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Na een verfrissende duik in het zwembad of in zee is het heerlijk om ook in uw caravan of camper koel te blijven. Met de Truma Aventa luchtverdeler Comfort koelt of verwarmt u uw voertuig zeer snel en efficiënt op de camping. Ontspan op vakantie bij de ideale temperatuur, in ieder seizoen!

Bereik de ideale temperatuur met een Aventa luchtverdeler

Of u nu wilt koelen of verwarmen: met de Truma Aventa luchtverdeler Comfort bereikt u altijd een prettig binnenklimaat in uw caravan of camper. Deze verdeler hoort bij de Truma Aventa dakairco Comfort, die een koelvermogen heeft van 2400 W. Dankzij de geïntegreerde warmtepomp heeft hij een verwarmingsvermogen van 1700 W. De lucht wordt niet alleen gereinigd, maar ook ontvochtigd. Dankzij de grijze verdeler (ook verkrijgbaar in crèmekleurig), stroomt koele of warme lucht door de hele binnenruimte van uw voertuig. Uw airconditioningsysteem kan eenvoudigeplaatst en ingebouwd worden.

Belangrijkste voordelen

  • Snel en efficiënt koelen en verwarmen
  • Zeer plat: complete stahoogte blijft behouden
  • Eenvoudig te bedienen met afstandsbediening en CP Plus bedieningspaneel
  • Op afstand te bedienen met iNet Box en gratis Truma App
  • Weegt slechts 4,46 kg
  • Garantie: 2 jaar

Comfortabel en gebruiksvriendelijk

De luchtverdeler werkt op 230V en wordt aan de binnenkant van het plafond bevestigd. Met de afstandsbediening stelt u de binnentemperatuur in stappen van één graad gemakkelijk in. U kunt ook gebruikmaken van het digitale CP Plus bedieningspaneel, waarmee u de verwarming en airco kunt programmeren. De luchtstroom wordt gelijkmatig tussen het voorste en achterste voertuiggedeelte verdeeld zonder tocht. Ook kunt u de luchtstroom van het plafond naar de vloer regelen. Omdat de luchtverdeler zeer plat is uitgevoerd – de afmetingen zijn 4,6 x 52,3 x 67 cm (lxbxh) – blijft nagenoeg de complete stahoogte behouden. De verdeler is uitgerust met dimbare led-verlichting die ook werkt wanneer u geen gebruikmaakt van de koel- of verwarmfunctie. In combinatie met de iNet Box bedient u uw airconditioningsysteem met behulp van de app eenvoudig op afstand met Bluetooth of sms.

Met de Truma Aventa luchtverdeler Comfort zit u er heerlijk koel of juist lekker warm bij. Genieten van een prettig binnenklimaat in uw caravan of camper was nog nooit zo eenvoudig!

Specificaties
Merk Truma
Model Aventa
EAN code 4052816014708
Primaire kleur Grijs
Secundaire kleur Zwart
Extern artikelnummer 40801-02
Breedte (cm) 52,3
Hoogte (cm) 4,6
Lengte (cm) 67
Gewicht (kg) 4,46
Garantie 2 jaar
Keurmerk CE

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden