Truma Aventa dakairconditioner Comfort

Art nr. 8609400
Na een verfrissende duik in het zwembad of in zee is het heerlijk om ook in uw caravan of camper koel te blijven. Met de Truma Aventa dakairco Comfort koelt of verwarmt u uw voertuig snel en efficiënt. Ontspan op vakantie bij de ideale temperatuur, in ieder seizoen. De ideale temperatuur met een
Adviesverkoopprijs
€ 2.780,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Na een verfrissende duik in het zwembad of in zee is het heerlijk om ook in uw caravan of camper koel te blijven. Met de Truma Aventa dakairco Comfort koelt of verwarmt u uw voertuig snel en efficiënt. Ontspan op vakantie bij de ideale temperatuur, in ieder seizoen.

De ideale temperatuur met een krachtige dakairco

Of u nu wilt koelen of verwarmen: met de Truma Aventa dakairco Comfort bereikt u altijd een prettig binnenklimaat in uw caravan of camper. Deze krachtige airco, uitgevoerd in de kleur wit, heeft een koelvermogen van 2400 W, en dankzij de geïntegreerde warmtepomp een verwarmingsvermogen van 1700 W. De lucht wordt niet alleen gereinigd, maar ook gedroogd. De Truma dakairco voor de caravan is technisch geoptimaliseerd en werkt zeer stil, waardoor u in alle rust ontspant. De bijbehorende luchtverdeler wordt los geleverd en is verkrijgbaar in de kleuren grijs (8609480) en crème (8609470). Uw airconditioningsysteem kan eenvoudig na aanschaf geplaatst en ingebouwd worden.

Belangrijkste voordelen

  • Koelt en verwarmt zeer efficiënt en snel
  • Koelvermogen van 2400 W en verwarmingsvermogen van 1700 W
  • Eenvoudig te bedienen met afstandsbediening en CP Plus bedieningspaneel
  • Op afstand te bedienen met iNet Box en gratis Truma App
  • Weegt slechts 33 kg
  • Garantie: 2 jaar

Comfortabel en gebruiksvriendelijk

Een groot voordeel van de Truma Aventa Comfort is dat hij bijzonder zuinig is in het gebruik. De afmetingen van de dakairco zijn 26,5 x 66 x 100,8 cm (hxbxd). Hij werkt op 230V en wordt bovenop uw caravan of camper gemonteerd op de plaats van het dakraam. De luchtverdeler wordt aan de binnenkant van het plafond bevestigd. U stelt de binnentemperatuur gemakkelijk in op de gewenste stand met de afstandsbediening, in stappen van één graad. U kunt ook gebruikmaken van het digitale CP Plus bedieningspaneel, waarmee u de verwarming en airconditioning kunt programmeren. De luchtstroom wordt gelijkmatig verdeeld zonder tocht. De verdeler is uitgerust met dimbare led-verlichting die ook werkt wanneer u geen gebruikmaakt van de koel- of verwarmfunctie. In combinatie met de iNet Box regelt u uw airconditioningsysteem met behulp van de app eenvoudig op afstand met Bluetooth of sms.

Met de Truma Aventa dakairco Comfort zit u er heerlijk koel of juist lekker warm bij. Genieten van een prettig binnenklimaat in uw caravan of camper was nog nooit zo eenvoudig!

Specificaties
Merk Truma
Model Aventa Comfort
EAN code 4052816021744
Primaire kleur Wit
Secundaire kleur Zwart
Extern artikelnummer 44091-51
Breedte (cm) 66
Hoogte (cm) 26,5
Lengte (cm) 100,8
Gewicht (kg) 33
Breedte inbouw (cm) 40
Hoogte inbouw (cm) 4,6
Lengte inbouw (cm) 40
Dakdikte (mm) 5
Garantie 2 jaar
Keurmerk CE
Aansluitspanning 230V
Stroomverbruik (A) 4,2
Verwarmingsvermogen (W) 1700
Koelvermogen 2400 W

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden