Travellife caravanhoes basic 500x240x220cm

Art nr. 1189070
De Travellife caravanhoes beschermt uw caravan tegen invloeden van buitenaf. Zo haalt u hem aan het begin van het seizoen weer helemaal schoon uit de stalling! Bescherm uw caravan met een caravanhoes Voor de meeste mensen betekent het einde van het kampeerseizoen dat de caravan in de stalling
Adviesverkoopprijs
€ 189,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De Travellife caravanhoes beschermt uw caravan tegen invloeden van buitenaf. Zo haalt u hem aan het begin van het seizoen weer helemaal schoon uit de stalling!

Bescherm uw caravan met een caravanhoes

Voor de meeste mensen betekent het einde van het kampeerseizoen dat de caravan in de stalling wordt gezet. Wilt u hem straks weer helemaal schoon en klaar voor gebruik ophalen? Bescherm hem dan met een Travellife caravanhoes! Maak de caravan goed schoon en droog, voordat u de hoes eroverheen doet. Dan zal hij weer helemaal tiptop klaarstaan wanneer u weer op stap gaat. Deze hoes is geschikt voor gebruik op een beschutte plaats, in een stalling of onder een carport. Hier beschermt hij uw caravan tegen stof, vocht en ander vuil. Wanneer u uw caravan ophaalt om weer op reis te gaan, is hij nog net zo schoon als u hem had achtergelaten. Ook handig: u ontvangt de hoes met een handige draagtas. Daar kunt u hem eenvoudig in opruimen wanneer u hem niet gebruikt.

Belangrijkste voordelen

  • Waterdicht
  • Uv-bestendig
  • Goede ventilatie
  • Verstevigde hoeken
  • Afmetingen: 500 x 240 x 220 cm (lxbxh)

Voordelen van een Travellife caravanhoes

Deze Travellife caravanhoes is gemaakt van 4-laags, waterdicht, uv-bestendig materiaal. De hoes is van hoge kwaliteit, zodat u er jarenlang van kunt profiteren. Vocht en vuil krijgen geen kans om in het materiaal te trekken, omdat de hoes is voorzien van geïntegreerde microporiën. Dat betekent dat er geen schimmelvorming zal plaatsvinden onder de hoes. Verder zijn de hoeken versterkt om scheuren te voorkomen. Moet u iets uit de caravan halen? Dankzij de ritsen aan beide zijden, kunt u de caravan ook betreden wanneer de hoes erop zit. De hoes heeft een elastische zoom en stevige bevestigingsriemen waarmee u hem perfect over uw caravan heen kunt monteren. Gebruik de hoes niet buiten waar deze wordt blootgesteld aan alle elementen. Wind en uv-straling zullen de hoes sneller doen slijten, waardoor de verwachte levensduur nog maximaal een jaar is.

Voor een optimale stalling van uw caravan is een goede caravanhoes onmisbaar. Dan begint u uw vakantie met een schone caravan!

Specificaties
Merk Travellife
Model Basic
EAN code 8022068047416
Primaire kleur Grijs
Aantal laags 4
Gewicht (kg) 9,7
Garantie 2 jaar

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden