Truma gasleiding staal gecoat 8 mm op rol p/m

Art nr. 5707100
Gaat u op reis met uw camper, caravan of boot? Dan is een goede en veilige gasinstallatie van groot belang. Hiermee kunt u in alle veiligheid koken, douchen en verwarmen. Met een stalen leiding kunt u een apparaat, zoals een barbecue, aansluiten op uw bestaande gasinstallatie. Denk aan uw veiligheid
Adviesverkoopprijs
€ 14,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Gaat u op reis met uw camper, caravan of boot? Dan is een goede en veilige gasinstallatie van groot belang. Hiermee kunt u in alle veiligheid koken, douchen en verwarmen. Met een stalen leiding kunt u een apparaat, zoals een barbecue, aansluiten op uw bestaande gasinstallatie. Denk aan uw veiligheid en laat dit door een deskundige uitvoeren.

Stalen gasleiding van Truma

De stalen leiding van Truma is geschikt voor het gebruik van gas in campers, caravans en boten. Met deze leiding kunt u een bestaande installatie verlengen voor een externe aansluiting. U buigt hem met behulp van een pijpenbuigtang naar de juiste vorm. Met een diameter van 8 millimeter buitenmaat is deze leiding de meest gebruikte variant.

Belangrijkste kenmerken

  • Diameter: 8 mm
  • Materiaal: staal
  • Lengte: 6 m

Montage van de stalen leiding

Het is belangrijk dat de gasleiding op de juiste manier wordt aangesloten. Dit dient dan ook door een ervaren monteur uitgevoerd te worden. De leiding wordt gemonteerd door middel van een knelkoppeling. Om er zeker van te zijn dat de installatie goed gelukt is, dient u de leiding te laten controleren op gaslekken. Zorg ervoor dat de stalen leiding op genoeg punten vastzit, zodat hij niet te veel gaat trillen en snel broos wordt. Ten slotte: gebruik altijd dezelfde materialen voor uw gasinstallatie. Koper en staal kunnen niet met elkaar gecombineerd worden.

Kortom, met deze stalen gasleiding breidt u uw gasinstallatie op een veilige manier uit. Laat uw installatie regelmatig controleren om er zeker van te zijn dat deze nog in goede staat is. Zo worden ongelukken voorkomen.

Specificaties
Merk Truma
Model Gasleiding
EAN code 4052816021393
Primaire kleur Bruin
Extern artikelnummer 39010-28600
Lengte (cm) 600
Gewicht (kg) 1,19
Garantie 2 jaar
Materiaal Staal

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden