Gimeg propaanslang pvc 8x15 mm p/m

Art nr. 5707341
Tijdens het kamperen is een gasvoorziening onmisbaar. U heeft diverse artikelen nodig: een gasfles, een gasdrukregelaar en, niet te vergeten, een gasslang. Met de juiste producten en een goede montage kunt u in alle veiligheid gebruikmaken van uw gasinstallatie. In ons assortiment vindt u voor
Adviesverkoopprijs
€ 2,55
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Tijdens het kamperen is een gasvoorziening onmisbaar. U heeft diverse artikelen nodig: een gasfles, een gasdrukregelaar en, niet te vergeten, een gasslang. Met de juiste producten en een goede montage kunt u in alle veiligheid gebruikmaken van uw gasinstallatie. In ons assortiment vindt u voor iedere aansluiting een passende slang.

Gimeg pvc propaanslang

Deze pvc propaanslang van Gimeg is geschikt voor gebruik in onder andere caravans, vaartuigen en de barbecue. Het is een hoogwaardige thermoplastische slang met een zeer goede weerbestendigheid. De slang met een binnendiameter van 8 mm is gemaakt van pvc en heeft een gebruikstemperatuur van -20 °C tot 60 °C. Dit product is te bestellen in rollen van 50 meter, waarbij per meter wordt afgerekend. Houd er rekening mee dat gasslangen gevoelig zijn voor uv-licht. Dit kan ervoor zorgen dat gasslangen buiten vaker vervangen moeten worden. Bouwt u een gasslang in een voertuig in? Let er dan op dat de slang in een vloeiende bocht ligt. Als hij een te strakke bocht maakt, kan hij gaan scheuren.

Belangrijkste kenmerken

  • Binnendiameter: 8 mm
  • Materiaal: pvc
  • Lengte: 50 m

Controleer uw gasslang

Voor uw veiligheid is het belangrijk om uw gasslang jaarlijks te controleren. Dat doet u door de slang te buigen en hem strak te trekken. Verschijnen er scheurtjes? Dan is hij aan vervanging toe. Over het algemeen moeten lagedrukslangen elke drie jaar vervangen worden en hogedrukslangen elke vijf jaar. Op de gasslang staat de datum waarop de gasslang is gemaakt, zodat u kunt zien hoe lang de slang al meegaat. Wanneer u de nieuwe gasslang gaat aansluiten, kunt u met een beetje water en afwasmiddel controleren of er geen lekkage is. Als er bellen ontstaan, zit er een lek bij de aansluiting. Zorg ervoor dat dit verholpen is voordat u uw gasinstallatie gebruikt.

Met deze pvc propaanslang van Gimeg maakt u uw gasinstallatie voor het kamperen compleet. Onthoud dat veiligheid altijd voorop staat. De gasslang dient aangesloten te worden door een ervaren monteur en voordat u uw gasinstallatie gebruikt, moet deze gecontroleerd worden op lekdichtheid.

Specificaties
Merk Gimeg
Model PVC gasslang
EAN code 8712757457373
Lengte (cm) 3000
Materiaal PVC

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden