Gimeg MD gasslang pvc 1/4 inch links X 8 mm glad 3 m

Art nr. 5709180
Met een goede gasinstallatie geniet u tijdens het kamperen van allerlei gemakken. Zo kunt u verwarmen, koelen en lekker koken op uw gasfornuis. U hebt hier diverse onderdelen voor nodig. Een gasfles, een gasdrukregelaar en niet te vergeten: een gasslang. In ons assortiment vindt u voor iedere
Adviesverkoopprijs
€ 16,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Met een goede gasinstallatie geniet u tijdens het kamperen van allerlei gemakken. Zo kunt u verwarmen, koelen en lekker koken op uw gasfornuis. U hebt hier diverse onderdelen voor nodig. Een gasfles, een gasdrukregelaar en niet te vergeten: een gasslang. In ons assortiment vindt u voor iedere aansluiting een passende slang.

Gimeg pvc gasslang

Een gasslang vervoert het gas van de gasfles naar uw gasleiding, zodat u uw gasinstallatie kunt gebruiken. Deze slang van Gimeg is gemaakt van pvc en heeft een lengte van 3 meter. Houd er rekening mee dat gasslangen gevoelig zijn voor uv-licht. Dit kan ervoor zorgen dat gasslangen buiten vaker vervangen moeten worden. Bouwt u een gasslang in een voertuig in? Let er dan op dat de slang in een vloeiende bocht ligt. Als hij een te strakke bocht maakt, kan hij gaan scheuren.

Belangrijkste kenmerken

  • Ingangsaansluiting: 1/4 inch links
  • Uitgangsaansluiting: knelkoppeling 8 mm
  • Materiaal: pvc
  • Lengte: 3 m

Controleer uw gasslang

Voor uw veiligheid is het belangrijk om uw gasslang jaarlijks te controleren. Dat doet u door de slang te buigen en hem strak te trekken. Verschijnen er scheurtjes? Dan is hij aan vervanging toe. Over het algemeen moeten lagedrukslangen elke drie jaar vervangen worden en hogedrukslangen elke vijf jaar. Op de gasslang staat de datum waarop hij is gemaakt, zodat u kunt zien hoe lang de slang al meegaat. Wanneer u de nieuwe gasslang gaat aansluiten, kunt u met een beetje water en afwasmiddel controleren of er geen lekkage is. Als er bellen ontstaan, zit er een lek bij de aansluiting. Zorg ervoor dat dit verholpen is voordat u uw gasinstallatie gebruikt.

Deze pvc gasslang van Gimeg is de ideale slang voor in uw voertuig. Onthoud dat veiligheid altijd voorop staat. De gasslang dient aangesloten te worden door een ervaren monteur en voordat u uw gasinstallatie gebruikt, moet deze gecontroleerd worden op lekdichtheid.

Specificaties
Merk Gimeg
Model MD gasslang
EAN code 8712757466993
Lengte (cm) 300
Garantie 2 jaar
Ingangsaansluiting 1/4 inch links
Materiaal PVC

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden