Gimeg LPG vulslang 1/2 inch SAE recht-rechts 50 cm

Art nr. 5628530
Heeft u een LPG installatie in uw voertuig geïnstalleerd? Dan komt de LPG vulslang goed van pas voor het vullen van uw LPG fles. Ideaal voor als u onbezorgd wil rondreizen met uw camper. Gimeg LPG vulslang Als u met de camper rondreist door Europa, dan kan het in sommige landen lastig zijn om uw
Adviesverkoopprijs
€ 52,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Heeft u een LPG installatie in uw voertuig geïnstalleerd? Dan komt de LPG vulslang goed van pas voor het vullen van uw LPG fles. Ideaal voor als u onbezorgd wil rondreizen met uw camper.

Gimeg LPG vulslang

Als u met de camper rondreist door Europa, dan kan het in sommige landen lastig zijn om uw gasfles te laten vullen. Zeker in Zuid-Europese landen zoals Frankrijk en Italië is dat het geval. Om te voorkomen dat u in ieder land een andere fles moet kopen, is een LPG installatie een handige oplossing. Zo’n installatie wordt vaak door de dealer ingebouwd. LPG is gestandaardiseerd, waardoor u op vakantie zelf uw LPG fles kunt vullen met deze rubber slang van 50 cm. U plaatst de vulslang tussen de buitenvuller en een goedgekeurde, daarvoor bestemde LPG fles. Let op: vul hem nooit zelf met een verloopstuk. Of u een vulslang met recht haakse of recht rechtse aansluiting nodig heeft, hangt af van de inbouwaansluiting en toepassing. Kortom, met deze vulslang profiteert u van gemak: u kunt uw fles veilig van buitenaf vullen zonder telkens de (zware) fles eruit te halen.

Belangrijkste kenmerken

  • Ingangsaansluiting: 1/2 inch SAE
  • Uitgangsaansluiting: 1/2 inch SAE
  • Materiaal: rubber
  • Lengte: 50 cm
Specificaties
Merk Gimeg
Model LPG vulslang
EAN code 8712757356591
Primaire kleur Zwart
Hoogte (cm) 50
Lengte (cm) 50
Garantie 2 jaar

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden