Gimeg koperen leiding 10 mm op rol p/m

Art nr. 5707010
Gaat u op reis met uw camper, caravan of boot? Dan is een goede en veilige gasinstallatie van groot belang. Hiermee kunt u in alle veiligheid koken, douchen en verwarmen. Met een koperen leiding kunt u een apparaat, zoals een barbecue, aansluiten op uw bestaande gasinstallatie. Denk aan uw
Adviesverkoopprijs
€ 12,25
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Gaat u op reis met uw camper, caravan of boot? Dan is een goede en veilige gasinstallatie van groot belang. Hiermee kunt u in alle veiligheid koken, douchen en verwarmen. Met een koperen leiding kunt u een apparaat, zoals een barbecue, aansluiten op uw bestaande gasinstallatie. Denk aan uw veiligheid en laat dit door een deskundige uitvoeren.

Koperen gasleiding van Gimeg

De koperen leiding van Gimeg is geschikt voor het gebruik van gas in campers, caravans en boten. Koperen leidingen mogen alleen aan de binnenkant van het voertuig gebruikt worden. Met deze leiding kunt u een bestaande installatie verlengen voor een externe aansluiting. U buigt hem met behulp van een pijpenbuigtang naar de juiste vorm. De buitenmaat van deze leiding heeft een diameter van 10 millimeter.

Belangrijkste kenmerken

  • Diameter: 10 mm
  • Materiaal: koper
  • Lengte: 50 m

Montage van de koperleiding

Het is belangrijk dat de koperen leiding op de juiste manier wordt aangesloten. Dit dient dan ook door een ervaren monteur uitgevoerd te worden. De koperleiding wordt gemonteerd door middel van een knelkoppeling. Let op dat het koper niet te ver gekneld wordt. Het kan hierdoor kapot gaan. Om er zeker van te zijn dat het goed is gegaan dient u de installatie te laten controleren op gaslekken. Het is verplicht om steunbussen te gebruiken bij de installatie. Deze plaatst u aan de binnenkant van de gasleiding, voor extra versteviging. Zorg ervoor dat de koperleiding op genoeg punten vastzit, zodat hij niet te veel gaat trillen en snel broos wordt. Ten slotte: gebruik altijd dezelfde materialen. Koper en staal kunnen niet met elkaar gecombineerd worden.

Kortom, met deze koperen gasleiding breidt u uw gasinstallatie op een veilige manier uit. Laat uw installatie regelmatig controleren om er zeker van te zijn dat deze nog in goede staat is. Zo worden ongelukken voorkomen.

Specificaties
Merk Gimeg
Model Leiding
EAN code 8712757032778
Primaire kleur Bruin
Lengte (cm) 5000
Garantie 2 jaar
Materiaal Koper

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden