Gimeg gasslang rubber 1/4 inch links X 1/4 inch rechts buiten 1,5 m

Art nr. 5710320
Tijdens het kamperen is een gasvoorziening onmisbaar. U heeft diverse artikelen nodig: een gasfles, een gasdrukregelaar en, niet te vergeten, een gasslang. Met de juiste producten en een goede montage kunt u in alle veiligheid gebruikmaken van uw gasinstallatie. In ons assortiment vindt u voor
Adviesverkoopprijs
€ 16,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Tijdens het kamperen is een gasvoorziening onmisbaar. U heeft diverse artikelen nodig: een gasfles, een gasdrukregelaar en, niet te vergeten, een gasslang. Met de juiste producten en een goede montage kunt u in alle veiligheid gebruikmaken van uw gasinstallatie. In ons assortiment vindt u voor iedere aansluiting een passende slang.

Gimeg rubber propaanslang

Deze gasslang van Gimeg is 1,5 meter en is gemaakt van rubber. Houd er rekening mee dat gasslangen gevoelig zijn voor uv-licht, zeker als ze van rubber gemaakt zijn. Dit kan ervoor zorgen dat gasslangen buiten vaker vervangen moeten worden. Bouwt u een gasslang in een voertuig in? Let er dan op dat de slang in een vloeiende bocht ligt. Als hij een te strakke bocht maakt, kan hij gaan scheuren. Rubber slangen moeten altijd toegankelijk zijn voor controle en vervanging.

Belangrijkste kenmerken

  • Ingangsaansluiting: 1/4 inch links
  • Uitgangsaansluiting: 1/4 inch rechts buiten
  • Materiaal: rubber
  • Lengte: 1,5 m

Controleer uw gasslang

Voor uw veiligheid is het belangrijk om uw gasslang jaarlijks te controleren. Dat doet u door de slang te buigen en hem strak te trekken. Verschijnen er scheurtjes? Dan is hij aan vervanging toe. Over het algemeen moeten lagedrukslangen elke drie jaar vervangen worden en hogedrukslangen elke vijf jaar. Op de gasslang staat de datum waarop de gasslang is gemaakt, zodat u kunt zien hoe lang de slang al meegaat. Wanneer u de nieuwe gasslang gaat aansluiten, kunt u met een beetje water en afwasmiddel controleren of er geen lekkage is. Als er bellen ontstaan, zit er een lek bij de aansluiting. Zorg ervoor dat dit verholpen is voordat u uw gasinstallatie gebruikt.

Met deze rubber propaanslang van Gimeg maakt u uw gasinstallatie voor het kamperen compleet. Onthoud dat veiligheid altijd voorop staat. De gasslang dient aangesloten te worden door een ervaren monteur en voordat u uw gasinstallatie gebruikt, moet deze gecontroleerd worden op lekdichtheid.

Specificaties
Merk Gimeg
Model Rubber gasslang
EAN code 8712757284597
Lengte (cm) 150
Garantie 2 jaar
Ingangsaansluiting 1/4 inch links
Uitgangsaansluiting 1/4 inch links
Materiaal Rubber

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden