Gimeg gasslang pvc 1/4 inch links X 8 mm glad marine 75 cm

Art nr. 5708880
Op de boot is een gasvoorziening onmisbaar. U heeft er diverse artikelen voor nodig: een gasfles, een gasdrukregelaar en, niet te vergeten, een gasslang. Zo kunt u in alle veiligheid koken op de boot en gebruikmaken van de kachel en de koelkast. In ons assortiment vindt u voor iedere aansluiting een
Adviesverkoopprijs
€ 19,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Op de boot is een gasvoorziening onmisbaar. U heeft er diverse artikelen voor nodig: een gasfles, een gasdrukregelaar en, niet te vergeten, een gasslang. Zo kunt u in alle veiligheid koken op de boot en gebruikmaken van de kachel en de koelkast. In ons assortiment vindt u voor iedere aansluiting een passende slang.

Gimeg gasslang voor watersport

Met een gasslang transporteert u gas van uw gasfles naar uw gasleiding. U plaatst hem tussen de leiding en de gasdrukregelaar. Deze Gimeg gasslang is voorzien van een messing koppeling (verplicht in de watersport) en een rvs huls, waardoor hij uitermate geschikt is voor boten. Via de gasleiding wordt het gas geleid naar uw kooktoestel, kachel en koelkast. De slang is 75 cm en is gemaakt van pvc. Bouwt u een gasslang in een voertuig in? Let er dan op dat de slang in een vloeiende bocht ligt. Als hij een te strakke bocht maakt, kan hij gaan scheuren.

Belangrijkste kenmerken

  • Ingangsaansluiting: 1/4 inch links
  • Uitgangsaansluiting: knelpilaar 8 mm
  • Materiaal: pvc
  • Lengte: 75 cm

Controleer uw gasslang

Voor uw veiligheid is het belangrijk om uw gasslang jaarlijks te controleren. Dat doet u door de slang te buigen en hem strak te trekken. Verschijnen er scheurtjes? Dan is hij aan vervanging toe. Over het algemeen moeten lagedrukslangen elke drie jaar vervangen worden en hogedrukslangen elke vijf jaar. Op de gasslang staat de datum waarop de gasslang is gemaakt, zodat u kunt zien hoe lang de slang al meegaat. Wanneer u de nieuwe gasslang gaat aansluiten, kunt u met een beetje water en afwasmiddel controleren of er geen lekkage is. Als er bellen ontstaan, zit er een lek bij de aansluiting. Zorg ervoor dat dit verholpen is voordat u uw gasinstallatie gebruikt.

Deze slang van Gimeg is de ideale gasslang voor op de boot. Onthoud dat veiligheid altijd voorop staat. De gasslang dient aangesloten te worden door een ervaren monteur en voordat u uw gasinstallatie gebruikt, moet deze gecontroleerd worden op lekdichtheid.

Specificaties
Merk Gimeg
Model PVC gasslang
EAN code 8712757219575
Primaire kleur Oranje
Lengte (cm) 75
Gewicht (kg) 0,18
Garantie 2 jaar
Ingangsaansluiting 1/4 inch links
Uitgangsaansluiting Knelpilaar 8 mm
Materiaal PVC
Werkdruk (mbar) 20

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden