Truma DuoControl horizontaal actiepakket

Art nr. 5616540
Op de camping een lekkere maaltijd bereiden, dat doet u op gas. Een gasvoorziening is tijdens het kamperen dan ook essentieel. Met het Truma DuoControl actiepakket bent u voorzien van een compleet systeem geschikt voor twee gasflessen.   Veiligheid voorop met Truma Het Truma DuoControl
Adviesverkoopprijs
€ 397,55
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Op de camping een lekkere maaltijd bereiden, dat doet u op gas. Een gasvoorziening is tijdens het kamperen dan ook essentieel. Met het Truma DuoControl actiepakket bent u voorzien van een compleet systeem geschikt voor twee gasflessen.

 

Veiligheid voorop met Truma

Het Truma DuoControl horizontaal actiepakket bestaat uit twee gasfilters, twee gasslangen, twee slangbreukventielen en een Truma DuoControl CS horizontaal gasdrukregelaar voor een gasinstallatie met twee flessen. De installatie geeft aan welke gasfles in gebruik is én schakelt automatisch over op de volle gasfles als de ander leeg is. Deze complete set zorgt ervoor dat u in alle veiligheid kunt koken en de gasinstallatie veilig mee kunt nemen op reis. De gasdrukregelaar is voorzien van een crashsensor die ervoor zorgt dat uw camper of caravan ook tijdens het rijden veilig wordt verwarmt. De crashsensor stopt onmiddellijk de gastoevoer bij een ongeval met een botssnelheid van 15 t/m 20 km/h, waardoor er geen gas ontsnapt. Wanneer de sensor is ingeschakeld, kan deze vervolgens gemakkelijk worden gereset. Daarnaast zijn ook de gasslangen beveiligd, dankzij de bijpassende slangbreukventielen. Bij het geval van lekkage of een breuk in de gasslang wordt de gasfles direct door dit systeem afgesloten. Zo maakt u met een gerust hart gebruik van uw gasinstallatie.

 

Belangrijkste voordelen

 • Compleet pakket voor twee gasflessen
 • Veilig in gebruik door crashsensor en slangbreukventiel
 • Het filter beschermt tegen verontreinigingen in de gasfles
 • Werkdruk: 30 mbar
 • Capaciteit: 1,5 kg/h
 • Aansluiting regelaar: M20x1,5 x knelkoppeling 10 mm
 • Aansluiting gasslang: 3/8 inch links x M20x1,5

 

Duurzaam filtersysteem

De Truma gasfilters beschermen tegen verontreinigingen in de gasflessen. Oliedeeltjes zorgen voor vervuiling bij regelaars zonder filter. De handige Truma gasfilters halen deze deeltjes uit het gas en slaan ze op in de filterpads. Deze pads zijn eenvoudig en zonder gereedschap te vervangen bij het wisselen van gasflessen. Zo voorkomt u moeiteloos verstoppingen in de gasinstallatie en verlengt u de levensduur van de gasinstallatie. Daarnaast maakt dit innovatieve filter het vervangen van de filterpatronen overbodig. Houd er rekening mee dat rubberen gasslangen gevoelig zijn voor uv-licht. Let er ook op dat u de slang in een vloeiende in plaats van een strakke bocht legt, ter voorkoming van scheuren.

Deze gasinstallatie is ideaal voor energiegebruik op de camping. Voor uw veiligheid is het belangrijk om de installatie jaarlijks te controleren. Als er scheurtjes in de slang ontstaan dient u de gasslang te vervangen.

Specificaties
Merk Truma
Serie Duocontrol CS
EAN code 8712757468430
Primaire kleur Zwart
Aansluitdruk 0,7 - 16 bar
Extern artikelnummer TDCH promo
Gewicht (kg) 2,06
Capaciteit 1,5 kg/h
Garantie 5 jaar
Ingangsaansluiting M20 x 1,5
Uitgangsaansluiting Knelkoppeling 10 mm
Keurmerk CE
Veiligheidsvoorziening Slangbreukbeveiliging
Werkdruk (mbar) 30

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
  Aan het laden
  Aan het laden