Truma DuoControl CS verticaal

Art nr. 5616120
Met de Truma DuoControl CS verticaal gasdrukregelaar sluit je eenvoudig twee gasflessen in je camper of caravan aan. Hierdoor kun je gebruik maken van een dubbele gasvoorraad en langer gebruik maken van de koelkast, het kooktoestel en de verwarming op gas.  Gasdrukregelaar met crashsensor Met de
Adviesverkoopprijs
€ 234,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Met de Truma DuoControl CS verticaal gasdrukregelaar sluit je eenvoudig twee gasflessen in je camper of caravan aan. Hierdoor kun je gebruik maken van een dubbele gasvoorraad en langer gebruik maken van de koelkast, het kooktoestel en de verwarming op gas. 

Gasdrukregelaar met crashsensor

Met de Truma DuoControl CS verticaal ben je verzekerd van een constante gastoevoer, waar je ook bent. Dankzij de optionele afstandsindicator in je voertuig zie je welke gasfles er in gebruik is. Bij de afstandsindicator wordt ook Eis-Ex geleverd, deze zorgt ervoor dat je de gasdrukregelaar ook tijdens vorst kan gebruiken. Ook is de regelaar voorzien van een crashsensor, waardoor je tijdens het rijden de koelkast, verwarming en/of boiler kan laten draaien. Let op, als je brandstof gaat tanken, schakel deze apparaten uit voordat je het terrein van het tankstation oprijdt. Bij een ongeval stopt de crashsensor onmiddellijk de gastoevoer. Wanneer de sensor is ingeschakeld, kan deze vervolgens gemakkelijk worden gereset. Zo maak je met een gerust hart gebruik van jouw gasinstallatie.

Belangrijkste voordelen

  • Geeft aan welke gasfles in gebruik is
  • Schakelt automatisch over van lege naar volle gasfles
  • Gastoevoer mag open blijven tijdens het rijden
  • Voor veilig mobiel en stationair gebruik
Specificaties
Merk Truma
Serie DuoControl CS
EAN code 4052816037103
Primaire kleur Zwart
Aansluitdruk 0,7 - 16 bar
Extern artikelnummer 51611-01
Breedte (cm) 0,95
Hoogte (cm) 18,4
Lengte (cm) 10,3
Gewicht (kg) 0,9
Capaciteit 1,5 kg/h
Garantie 5 jaar
Ingangsaansluiting M20 x 1,5
Uitgangsaansluiting Knelkoppeling 10 mm
Werkdruk (mbar) 30

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden