GOK gasdrukregelaar afblaasbeveiliging 30 mbar DIN X 1/4 inch links

Art nr. 5600681
Als u regelmatig gaat kamperen dan weet u het wel: een gasdrukregelaar is een onmisbaar item in uw campinguitrusting. Hiermee sluit u uw gasfles gemakkelijk aan op uw apparatuur. Bij het gebruik van gas staat veiligheid altijd voorop. Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig? Wanneer u gaat
Adviesverkoopprijs
€ 17,50
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Als u regelmatig gaat kamperen dan weet u het wel: een gasdrukregelaar is een onmisbaar item in uw campinguitrusting. Hiermee sluit u uw gasfles gemakkelijk aan op uw apparatuur. Bij het gebruik van gas staat veiligheid altijd voorop.

Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig?

Wanneer u gaat kamperen werkt veel apparatuur op gas. In een gasfles zit standaard een gemiddelde druk van ongeveer 2 tot 8 bar. Deze hoge druk is niet geschikt voor uw toestel, want de meeste apparatuur op de camping heeft een werkdruk van 30 of 50 millibar. Daarom heeft u een gasdrukregelaar nodig. Deze reduceert de gasdruk naar werkbare druk voor uw installatie. Alle drukregelaars van GOK zijn van het allerhoogste veiligheidsniveau en voldoen aan de Europese normen en voorschriften. Zij hebben allemaal een CE-keurmerk. Voor optimale veiligheid dient u uw gasregelaar iedere 5 jaar te vervangen. Het productiejaartal vindt u op uw regelaar.

Belangrijkste kenmerken

  • Werkdruk: 30 mbar
  • Doorstroomcapaciteit: 1,5 kg/h
  • Ingangsaansluiting: DIN
  • Uitgangsaansluiting: 1/4 inch links
  • Toepassing: geschikt voor voertuigen

Wanneer gebruikt u de gasdrukregelaar met afblaasbeveiliging van GOK?

Deze gasdrukregelaar met 1/4 inch links van GOK reduceert de gasdruk naar 30 mbar. Hij is geschikt voor gasflessen met een DIN aansluiting. Op de 1/4 inch links uitgangsaansluiting kan een gasslang met schroefkoppeling aangesloten worden. Deze gasdrukregelaar met afblaasbeveiliging zorgt er bij een defect voor dat het gas ontsnapt via het afblaasventiel, waardoor gevaarlijke situaties worden voorkomen. De regelaar is daarom speciaal bestemd voor gebruik in voertuigen. Gebruik hem altijd in een afgesloten en goed geventileerde ruimte en nooit bij een open verbranding of wanneer er een gasfles in de directe omgeving van de aangesloten apparatuur staat.

Met deze gasdrukregelaar van 30 millibar met afblaasbeveiliging sluit u uw gasfles met het grootste gemak aan op uw installatie. Wilt u bij open vuur gas gebruiken? Bijvoorbeeld om lekker te barbecueën? Dan heeft u een standaard ontspanner zonder afblaasbeveiliging nodig. Ook deze vindt u in het assortiment van Gimeg.

Specificaties
Merk Gimeg
Serie Universeel
Model Universeel afblaas 1/4 links 30mb
EAN code 8712757453702
Primaire kleur Zilver
Breedte (cm) 6,7
Hoogte (cm) 5
Lengte (cm) 10,8
Gewicht (kg) 0,26
Capaciteit 1500
Garantie 2 jaar
Ingangsaansluiting DIN
Uitgangsaansluiting 1/4 inch links
Keurmerk CE
Veiligheidsvoorziening Afblaasbeveliging
Werkdruk (mbar) 30
Type verpakking Blister

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden