Gimeg POL soft noze gasdrukregelaar met slangpilaar 40mb 1,5kg/h

Art nr. 5601590
Met de soft POL gasdrukregelaar van Gimeg reduceert u de gasdruk naar 40 millibar. Hiermee is deze regelaar geschikt voor professioneel gebruik. De regelaar is voorzien van een manometer. Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig? In een gasfles zit standaard een gemiddelde druk van ongeveer 2
Adviesverkoopprijs
€ 10,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Met de soft POL gasdrukregelaar van Gimeg reduceert u de gasdruk naar 40 millibar. Hiermee is deze regelaar geschikt voor professioneel gebruik. De regelaar is voorzien van een manometer.

Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig?

In een gasfles zit standaard een gemiddelde druk van ongeveer 2 tot 8 bar. Deze hoge druk is voor veel apparatuur niet geschikt. Daarom heeft u een gasdrukregelaar nodig. Deze reduceert de gasdruk naar werkbare druk voor uw installatie. Alle drukregelaars van Gimeg zijn van het allerhoogste veiligheidsniveau en voldoen aan de Europese normen en voorschriften. Zij hebben allemaal een CE-keurmerk. Voor optimale veiligheid dient u uw gasregelaar iedere 5 jaar te vervangen. Het productiejaartal vindt u op uw regelaar.

Belangrijkste kenmerken

  • Werkdruk: 40 mbar
  • Doorstroomcapaciteit: 1,5 kg/h
  • Ingangsaansluiting: soft POL
  • Uitgangsaansluiting: slangpilaar
  • Toepassing: geschikt voor industrieel gebruik

Wanneer gebruikt u de soft POL gasdrukregelaar van Gimeg?

Het is belangrijk dat de werkdruk van de gasdrukregelaar overeenkomt met de aangesloten apparatuur. Wanneer u niet de juiste ontspanner gebruikt, heeft u kans op steekvlammen of kan het apparaat niet goed werken. Met deze drukregelaar kunt u de gasdruk reduceren naar 40 millibar. Dit product heeft een soft POL ingangsaansluiting en een slangpilaar uitgangsaansluiting. Deze drukregelaar is geschikt voor grootgebruikers.

Specificaties
Merk Gimeg
Serie Universeel
Model Universeel Slangpilaar 40mb
EAN code 8712757297900
Primaire kleur Groen
Breedte (cm) 7,5
Hoogte (cm) 3
Lengte (cm) 14
Gewicht (kg) 0,22
Capaciteit 1500
Garantie 2 jaar
Ingangsaansluiting POL soft
Uitgangsaansluiting Slangpilaar
Keurmerk CE
Werkdruk (mbar) 40

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden