Gimeg POL soft noze gasdrukregelaar met slangpilaar 30mb 1,5kg/h

Art nr. 5601090
Als u regelmatig gaat kamperen dan weet u het wel: een gasdrukregelaar is een onmisbaar item in uw campinguitrusting. Hiermee sluit u uw gasfles gemakkelijk aan op uw apparatuur. Veiligheid staat voorop! Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig? Wanneer u gaat kamperen werkt veel apparatuur,
Adviesverkoopprijs
€ 9,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Als u regelmatig gaat kamperen dan weet u het wel: een gasdrukregelaar is een onmisbaar item in uw campinguitrusting. Hiermee sluit u uw gasfles gemakkelijk aan op uw apparatuur. Veiligheid staat voorop!

Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig?

Wanneer u gaat kamperen werkt veel apparatuur, zoals een kooktoestel, kachel of barbecue, op gas. In een gasfles zit standaard een gemiddelde druk van ongeveer 2 tot 8 bar. Deze hoge druk is niet geschikt voor uw toestel, want de meeste apparatuur op de camping heeft een werkdruk van 30 of 50 millibar. Daarom heeft u een gasdrukregelaar nodig. Deze reduceert de gasdruk naar werkbare druk voor uw installatie. Alle drukregelaars van Gimeg zijn van het allerhoogste veiligheidsniveau en voldoen aan de Europese normen en voorschriften. Zij hebben allemaal een CE-keurmerk. Voor optimale veiligheid dient u uw gasregelaar iedere 5 jaar te vervangen. Het productiejaartal vindt u op uw regelaar.

Belangrijkste kenmerken

  • Werkdruk: 30 mbar
  • Doorstroomcapaciteit: 1,5 kg/h
  • Ingangsaansluiting: soft POL
  • Uitgangsaansluiting: slangpilaar
  • Toepassing: geschikt voor buitengebruik

Wanneer gebruikt u de soft POL gasdrukregelaar van Gimeg?

Het is belangrijk dat de werkdruk van de gasdrukregelaar overeenkomt met de aangesloten apparatuur. Wanneer u niet de juiste drukregelaar gebruikt, heeft u kans op steekvlammen of kan het apparaat niet goed werken. De soft POL gasdrukregelaar met slangpilaar van Gimeg reduceert de gasdruk naar 30 mbar. De regelaar is geschikt voor gasflessen met een soft POL aansluiting. Op de slangpilaar uitgangsaansluiting kan rechtstreeks een gasslang aangesloten worden, die u vastzet met een slangklem. Deze regelaar is geschikt voor recreatief buitengebruik. Bijvoorbeeld voor de barbecue, buitenkeuken of buitenverwarming. 

Met deze gasdrukregelaar van 30 millibar sluit u uw gasfles met het grootste gemak aan op uw installatie. Wilt u binnen gas gebruiken? Bijvoorbeeld in uw camper, caravan of boot? Dan heeft u een gasdrukregelaar met afblaasbeveiliging nodig. Ook deze vindt u in het assortiment van Gimeg.

Specificaties
Merk Gimeg
Serie Universeel
Model Universeel Slangpilaar 30mb
EAN code 5003270000300
Primaire kleur Groen
Breedte (cm) 7,5
Hoogte (cm) 6
Lengte (cm) 14,4
Gewicht (kg) 0,22
Capaciteit 1500
Garantie 2 jaar
Ingangsaansluiting POL soft
Uitgangsaansluiting Slangpilaar
Werkdruk (mbar) 30

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden