Gimeg LPG 2 traps gasdrukregelaar 30mb 6kg/h 1/4 inch X 3/8 inch

Art nr. 5600270
Gebruikt u een LPG tank in uw voertuig, dan is een LPG 2-traps gasdrukregelaar uw beste optie om gas te reduceren naar werkbare druk voor uw apparatuur. Hiermee kookt u in alle veiligheid heerlijke maaltijden op uw gaskookstel. Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig? In een gasfles zit
Adviesverkoopprijs
€ 99,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Gebruikt u een LPG tank in uw voertuig, dan is een LPG 2-traps gasdrukregelaar uw beste optie om gas te reduceren naar werkbare druk voor uw apparatuur. Hiermee kookt u in alle veiligheid heerlijke maaltijden op uw gaskookstel.

Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig?

In een gasfles zit standaard een gemiddelde druk van ongeveer 2 tot 8 bar. Deze hoge druk is voor veel apparatuur niet geschikt. Daarom heeft u een gasdrukregelaar nodig. Deze reduceert de gasdruk naar werkbare druk voor uw installatie. Alle drukregelaars van Gimeg zijn van het allerhoogste veiligheidsniveau en voldoen aan de Europese normen en voorschriften. Zij hebben allemaal een CE-keurmerk. Voor optimale veiligheid dient u uw gasregelaar iedere 5 jaar te vervangen. Het productiejaartal vindt u op uw regelaar.

Belangrijkste kenmerken

  • Werkdruk: 30 mbar
  • Doorstroomcapaciteit: 5 kg/h
  • Ingangsaansluiting: 1/4 inch
  • Uitgangsaansluiting: 3/8 inch
  • Toepassing: geschikt voor voertuigen

Sluit uw LPG tank aan met de tweetraps LPG gasdrukregelaar

Het is belangrijk dat de werkdruk van de gasregelaar overeenkomt met de aangesloten apparatuur. Wanneer u niet de juiste drukregelaar gebruikt, heeft u kans op steekvlammen of kan het apparaat niet goed werken. Met deze drukregelaar reduceert u gas uit een LPG tank tot 30 millibar. Dit is een tweetraps regelaar, wat betekent dat hij uit een hogedrukregelaar en een lagedrukregelaar bestaat. Hij heeft een 1/4 inch ingangsaansluiting en een 3/8 inch uitgangsaansluiting. Hiermee sluit u hem aan op geschikte apparatuur.

Met deze gasdrukregelaar reduceert u het gas uit uw LPG tank met het grootste gemak naar een werkbare druk. Zo kunt u in alle veiligheid gebruik maken van uw apparatuur tijdens uw vakantie.

Specificaties
Merk Gimeg
Model Industrieel
EAN code 8712757251520
Primaire kleur Zilver
Breedte (cm) 7,3
Hoogte (cm) 6,5
Lengte (cm) 16,4
Gewicht (kg) 0,43
Capaciteit 5000
Garantie 2 jaar
Ingangsaansluiting 1/4 inch
Uitgangsaansluiting 3/8 inch
Keurmerk CE
Werkdruk (mbar) 30

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden