Gimeg karwei regelaar haaks 1,5bar 3/8 inch links binnen X buiten

Art nr. 5601110
Met de Karwei gasdrukregelaar van Gimeg reduceert u de gasdruk naar 1,5 bar. Bij deze drukregelaar zit de uitgang aan de onderkant. Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig? In een gasfles zit standaard een gemiddelde druk van ongeveer 2 tot 8 bar. Deze hoge druk is voor veel apparatuur niet
Adviesverkoopprijs
€ 49,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Met de Karwei gasdrukregelaar van Gimeg reduceert u de gasdruk naar 1,5 bar. Bij deze drukregelaar zit de uitgang aan de onderkant.

Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig?

In een gasfles zit standaard een gemiddelde druk van ongeveer 2 tot 8 bar. Deze hoge druk is voor veel apparatuur niet geschikt. Daarom heeft u een gasdrukregelaar nodig. Deze reduceert de gasdruk naar werkbare druk voor uw installatie. Alle drukregelaars van Gimeg zijn van het allerhoogste veiligheidsniveau en voldoen aan de Europese normen en voorschriften. Zij hebben allemaal een CE-keurmerk. Voor optimale veiligheid dient u uw gasregelaar iedere 5 jaar te vervangen. Het productiejaartal vindt u op uw regelaar.

Belangrijkste kenmerken

  • Werkdruk: 1,5 bar
  • Ingangsaansluiting: 3/8 inch
  • Uitgangsaansluiting: 3/8 inch
  • Toepassing: geschikt voor industrieel gebruik

Wanneer gebruikt u de Karwei gasdrukregelaar haaks?

Het is belangrijk dat de werkdruk van de ontspanner overeenkomt met de aangesloten apparatuur. Wanneer u niet de juiste drukregelaar gebruikt, heeft u kans op steekvlammen of kan het apparaat niet goed werken. Met deze propaan drukregelaar van Gimeg reduceert u de gasdruk naar 1,5 bar. Dit product heeft een 3/8 inch in- en uitgangsaansluiting. Deze gasregelaar is geschikt voor grootgebruikers en heeft de uitgang aan de onderkant zitten. Dit maakt hem geschikt voor plekken waar een gewone drukregelaar niet past. 

Specificaties
Merk Gimeg
Model Karwei 3/8 links 1.5bar
EAN code 8719349072464
Primaire kleur Chroom
Gewicht (kg) 0,24
Garantie 2 jaar
Ingangsaansluiting 3/8 inch links
Uitgangsaansluiting 3/8 inch links
Werkdruk (mbar) 1500

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden