Gimeg instelbare gasdrukregelaar 20-60mb 1/4 inch X 3/8 inch 4kg/h 12u

Art nr. 5601270
Met deze gasdrukregelaar van Gimeg reduceert u de gasdruk naar 20-60 millibar. De afblaasbeveiliging bevindt zich over de inlaat op een positie van 12 U. Te gebruiken voor reacreatieve of professionele doeleinden. Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig? In een gasfles zit standaard een
Adviesverkoopprijs
€ 14,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Met deze gasdrukregelaar van Gimeg reduceert u de gasdruk naar 20-60 millibar. De afblaasbeveiliging bevindt zich over de inlaat op een positie van 12 U. Te gebruiken voor reacreatieve of professionele doeleinden.

Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig?

In een gasfles zit standaard een gemiddelde druk van ongeveer 2 tot 8 bar. Deze hoge druk is voor veel apparatuur niet geschikt. Daarom heeft u een gasdrukregelaar nodig. Deze reduceert de gasdruk naar werkbare druk voor uw installatie. Alle drukregelaars van Gimeg zijn van het allerhoogste veiligheidsniveau en voldoen aan de Europese normen en voorschriften. Zij hebben allemaal een CE-keurmerk. Voor optimale veiligheid dient u uw gasregelaar iedere 5 jaar te vervangen. Het productiejaartal vindt u op uw regelaar.

Belangrijkste kenmerken

  • Werkdruk: 20-60 mbar
  • Doorstroomcapaciteit: 4 kg/h
  • Ingangsaansluiting: 1/4 inch
  • Uitgangsaansluiting: 3/8 inch
  • Toepassing: geschikt voor recreatief en industrieel gebruik

Pas uw instelbare gasdrukregelaar aan uw apparatuur aan

Het is belangrijk dat de werkdruk van de gasdrukregelaar overeenkomt met de aangesloten apparatuur. Wanneer u niet de juiste drukregelaar gebruikt, heeft u kans op steekvlammen of kan het apparaat niet goed werken. Met deze drukregelaar kunt u de gasdruk reduceren naar 20-60 millibar. Hij is instelbaar, zodat u hem handmatig op het juiste aantal mbar kunt zetten. Dit product heeft een 1/4 inch ingangsaansluiting en een 3/8 inch uitgangsaansluiting waarmee u uw ontspanner op geschikte apparatuur aansluit.

Specificaties
Merk Gimeg
Serie Instelbaar
Model Instelbar regelaar 3/8 inch 20-60mb
EAN code 8712757033591
Primaire kleur Groen
Gewicht (kg) 0,29
Garantie 2 jaar
Ingangsaansluiting 1/4 inch
Uitgangsaansluiting 3/8 inch
Keurmerk CE
Werkdruk (mbar) 60

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden