Gimeg instelbare gasdrukregelaar 0-6bar kombi X 3/8 inch links 12 kg

Art nr. 5601520
Met de combi gasdrukregelaar van Gimeg reduceert u de gasdruk naar 0-6 bar. Hiermee is deze regelaar geschikt voor professioneel gebruik. Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig? In een gasfles zit standaard een gemiddelde druk van ongeveer 2 tot 8 bar. Deze hoge druk is voor veel apparatuur
Adviesverkoopprijs
€ 23,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Met de combi gasdrukregelaar van Gimeg reduceert u de gasdruk naar 0-6 bar. Hiermee is deze regelaar geschikt voor professioneel gebruik.

Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig?

In een gasfles zit standaard een gemiddelde druk van ongeveer 2 tot 8 bar. Deze hoge druk is voor veel apparatuur niet geschikt. Daarom heeft u een gasdrukregelaar nodig. Deze reduceert de gasdruk naar werkbare druk voor uw installatie. Alle drukregelaars van Gimeg zijn van het allerhoogste veiligheidsniveau en voldoen aan de Europese normen en voorschriften. Zij hebben allemaal een CE-keurmerk. Voor optimale veiligheid dient u uw gasregelaar iedere 5 jaar te vervangen. Het productiejaartal vindt u op uw regelaar.

Belangrijkste kenmerken

  • Werkdruk: 0-6 bar
  • Doorstroomcapaciteit: 12 kg/h
  • Ingangsaansluiting: kombi, geschikt op DIN of Shell
  • Uitgangsaansluiting: 3/8 inch links
  • Toepassing: geschikt voor industrieel gebruik

Pas uw instelbare gasdrukregelaar aan uw apparatuur aan

Het is belangrijk dat de werkdruk van de gasdrukregelaar overeenkomt met de aangesloten apparatuur. Wanneer u niet de juiste ontspanner gebruikt, heeft u kans op steekvlammen of kan het apparaat niet goed werken. Met deze drukregelaar reduceert u de gasdruk naar 0-6 bar. Hij is instelbaar, zodat u hem handmatig op het juiste aantal bar kunt zetten. Dit product heeft een combi ingangsaansluiting en een 3/8 inch links uitgangsaansluiting. Deze drukregelaar is geschikt voor grootgebruikers. 

Specificaties
Merk Gimeg
Serie Instelbaar
Model Instelbar regelaar 3/8 links 0-6bar
EAN code 8712757318162
Primaire kleur Rood
Secundaire kleur Chroom
Breedte (cm) 13
Hoogte (cm) 6,5
Lengte (cm) 6
Gewicht (kg) 0,35
Garantie 2 jaar
Ingangsaansluiting Kombi
Uitgangsaansluiting 3/8 inch links
Keurmerk CE
Werkdruk (mbar) 6000

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden