Gimeg instelbare gasdrukregelaar 0-4bar kombi X 3/8 inch links met slangbreukbeveiliging

Art nr. 5600450
Met de instelbare gasdrukregelaar van Gimeg reduceert u de gasdruk naar 0-4 bar. Hiermee is deze regelaar geschikt voor professioneel gebruik. Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig? In een gasfles zit standaard een gemiddelde druk van ongeveer 2 tot 8 bar. Deze hoge druk is voor veel
Adviesverkoopprijs
€ 39,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Met de instelbare gasdrukregelaar van Gimeg reduceert u de gasdruk naar 0-4 bar. Hiermee is deze regelaar geschikt voor professioneel gebruik.

Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig?

In een gasfles zit standaard een gemiddelde druk van ongeveer 2 tot 8 bar. Deze hoge druk is voor veel apparatuur niet geschikt. Daarom heeft u een gasdrukregelaar nodig. Deze reduceert de gasdruk naar werkbare druk voor uw installatie. Alle drukregelaars van Gimeg zijn van het allerhoogste veiligheidsniveau en voldoen aan de Europese normen en voorschriften. Zij hebben allemaal een CE-keurmerk. Voor optimale veiligheid dient u uw gasregelaar iedere 5 jaar te vervangen. Het productiejaartal vindt u op uw regelaar.

Belangrijkste kenmerken

  • Werkdruk: 0-4 bar
  • Doorstroomcapaciteit: 6 kg/h
  • Ingangsaansluiting: combi, geschikt op DIN of Shell
  • Uitgangsaansluiting: 3/8 inch
  • Toepassing: geschikt voor industrieel gebruik

Pas uw instelbare gasdrukregelaar aan uw apparatuur aan

Het is belangrijk dat de werkdruk van de gasdrukregelaar overeenkomt met de aangesloten apparatuur. Wanneer u niet de juiste drukregelaar gebruikt, heeft u kans op steekvlammen of kan het apparaat niet goed werken. Met deze drukregelaar kunt u de gasdruk reduceren naar 0-4 bar. Hij is instelbaar, zodat u hem handmatig op het juiste aantal bar kunt zetten. Dankzij de combi ingangsaansluiting is deze regelaar geschikt voor gasflessen met een Shell of DIN aansluiting. Hij heeft een 3/8 inch uitgangsaansluiting. De gasdrukregelaar is daarnaast voorzien van slangbreukbeveiliging. Als de slang wordt beschadigd, activeert de beveiliging en stopt de gastoevoer. Vanwege de hoge werkdruk en de grote doorstroomcapaciteit is deze drukregelaar geschikt voor grootgebruikers. 

Specificaties
Merk Gimeg
Serie Instelbaar
Model Instelbaar 3/8 links 0-4bar
EAN code 8712757466917
Primaire kleur Rood
Gewicht (kg) 0,41
Ingangsaansluiting Kombi
Uitgangsaansluiting 3/8 inch links
Veiligheidsvoorziening Slangbreukbeveiliging
Werkdruk (mbar) 4000

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden