Gimeg Instelbare gasdrukregelaar 0-2bar N-603 manometer afblaasbeveilging 40kg

Art nr. 5601390
Met deze gasdrukregelaar van Gimeg reduceert u de gasdruk naar 0-2 bar. Hiermee is deze regelaar met manometer geschikt voor professioneel gebruik. Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig? In een gasfles zit standaard een gemiddelde druk van ongeveer 2 tot 8 bar. Deze hoge druk is voor veel
Adviesverkoopprijs
€ 56,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Met deze gasdrukregelaar van Gimeg reduceert u de gasdruk naar 0-2 bar. Hiermee is deze regelaar met manometer geschikt voor professioneel gebruik.

Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig?

In een gasfles zit standaard een gemiddelde druk van ongeveer 2 tot 8 bar. Deze hoge druk is voor veel apparatuur niet geschikt. Daarom heeft u een gasdrukregelaar nodig. Deze reduceert de gasdruk naar werkbare druk voor uw installatie. Alle drukregelaars van Gimeg zijn van het allerhoogste veiligheidsniveau en voldoen aan de Europese normen en voorschriften. Zij hebben allemaal een CE-keurmerk. Voor optimale veiligheid dient u uw gasregelaar iedere 5 jaar te vervangen. Het productiejaartal vindt u op uw regelaar.

Belangrijkste kenmerken

  • Werkdruk: 0-2 bar
  • Doorstroomcapaciteit: 40 kg/h
  • Ingangsaansluiting: 1/4 inch
  • Uitgangsaansluiting: 1/4 inch
  • Toepassing: geschikt voor industrieel gebruik

Pas uw instelbare gasdrukregelaar aan uw apparatuur aan

Het is belangrijk dat de werkdruk van de gasdrukregelaar overeenkomt met de aangesloten apparatuur. Wanneer u niet de juiste drukregelaar gebruikt, heeft u kans op steekvlammen of kan het apparaat niet goed werken. Met deze drukregelaar reduceert u de gasdruk naar 0-2 bar. Hij is instelbaar, zodat u hem handmatig op het juiste aantal bar kunt zetten. Deze gasdrukregelaar met afblaasbeveiliging zorgt bij een defect voor dat het gas ontsnapt via het afblaasventiel, waardoor gevaarlijke situaties worden voorkomen. Dit product heeft een 1/4 inch in- en uitgangsaansluiting. Deze drukregelaar is geschikt voor grootgebruikers en beschikt ook over een manometer. Hiermee kunt u de flesdruk aflezen en de gasinstallatie op lekkage controleren.

Specificaties
Merk Gimeg
Serie Instelbaar
Model Instelbare regelaar 1/4 inch 0-2bar
EAN code 8712757029686
Primaire kleur Rood
Breedte (cm) 13,5
Hoogte (cm) 11
Lengte (cm) 12
Gewicht (kg) 0,76
Ingangsaansluiting 1/4 inch
Uitgangsaansluiting 1/4 inch
Keurmerk CE
Werkdruk (mbar) 2000

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden