Gimeg gasdrukregelaarset Universeel 30 mbar Kombi X 1/4 inch links (150 cm)

Art nr. 5600116
Als u regelmatig gaat kamperen dan weet u het wel: een gasdrukregelaarset kan niet ontbreken aan uw campinguitrusting. Hiermee sluit u uw gasfles gemakkelijk aan op uw apparatuur. Veiligheid staat voorop! Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig? Wanneer u gaat kamperen werkt veel apparatuur,
Adviesverkoopprijs
€ 18,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Als u regelmatig gaat kamperen dan weet u het wel: een gasdrukregelaarset kan niet ontbreken aan uw campinguitrusting. Hiermee sluit u uw gasfles gemakkelijk aan op uw apparatuur. Veiligheid staat voorop!

Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig?

Wanneer u gaat kamperen werkt veel apparatuur, zoals een kooktoestel, kachel of barbecue, op gas. In een gasfles zit standaard een gemiddelde druk van ongeveer 2 tot 8 bar. Deze hoge druk is niet geschikt voor uw toestel, want de meeste apparatuur op de camping heeft een werkdruk van 30 of 50 millibar. Daarom heeft u een gasdrukregelaar nodig. Deze comprimeert de flesdruk in uw gasfles naar werkbare druk voor uw installatie. Alle drukregelaars van Gimeg zijn van het allerhoogste veiligheidsniveau en voldoen aan de Europese normen en voorschriften. Zij hebben allemaal een CE-keurmerk. Voor optimale veiligheid dient u uw gasregelaar iedere 5 jaar te vervangen. Het productiejaartal vindt u op uw regelaar.

Belangrijkste kenmerken

  • Werkdruk: 30 mbar
  • Doorstroomcapaciteit: 1,5 kg/h
  • Ingangsaansluiting: combi, geschikt op DIN of Shell
  • Uitgangsaansluiting: 1/4 inch
  • Toepassing: geschikt voor buitengebruik

Wanneer gebruikt u de universele gasdrukregelaarset van Gimeg?

Het is belangrijk dat de werkdruk van de ontspanner overeenkomt met de aangesloten apparatuur. Wanneer u niet de juiste drukregelaar gebruikt, heeft u kans op steekvlammen of kan het apparaat niet goed werken. Met deze universele gasdrukregelaarset van Gimeg comprimeert u de druk in uw gasfles naar 30 mbar. De set bestaat uit een drukregelaar en een propaanslang van 1,5 meter met twee aangeperste koppelingen 1/4 inch links. Dankzij de universele ingangsaansluiting van de drukregelaar is hij geschikt voor gasflessen met een Shell of DIN aansluiting. Op de 1/4 inch linkse schroefaansluiting kan een gasslang met schroefaansluiting aangesloten worden. Controleer na montage altijd de gemaakte verbinding op gasdichtheid. Deze regelaarset van Gimeg is geschikt voor recreatief buitengebruik. Bijvoorbeeld voor de barbecue, buitenkeuken of buitenverwarming. 

Met deze universele gasdrukregelaar van 30 millibar sluit u uw gasfles met het grootste gemak aan op uw installatie. Wilt u binnen gas gebruiken? Bijvoorbeeld in uw camper, caravan of boot? Dan heeft u een gasdrukregelaar met afblaasbeveiliging nodig. Ook deze vindt u in het assortiment van Gimeg.

Specificaties
Merk Gimeg
Serie Universeel
Model Universeel Knelkoppeling 30mb
Primaire kleur Oranje
Secundaire kleur Groen
Breedte cm 7.5 cm
Hoogte cm 5 cm
Lengte cm 150 cm
Gewicht kg 0.48 kg
Capaciteit 1500
EAN code 8712757379101
Garantie 2 jaar
Ingangsaansluiting Kombi
Uitgangsaansluiting Knelkoppeling 8mm
Werkdruk mbar 30 mbar
Verpakkingstype Zakverpakking

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden