Gimeg gasdrukregelaarset Campingaz 29 mbar Campingaz X 1/4 inch links (150 cm)

Art nr. 5600117
Campingaz gasflessen zijn een bekend gezicht op elke camping, haven en kampeerwinkel. Niet gek, aangezien ze vanwege het kleine formaat en lage gewicht ideaal zijn voor in de tent, vouwwagen of boot. Om de gasfles te gebruiken voor uw apparatuur heeft u een gasdrukregelaar nodig. Daarvoor biedt
Adviesverkoopprijs
€ 18,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Campingaz gasflessen zijn een bekend gezicht op elke camping, haven en kampeerwinkel. Niet gek, aangezien ze vanwege het kleine formaat en lage gewicht ideaal zijn voor in de tent, vouwwagen of boot. Om de gasfles te gebruiken voor uw apparatuur heeft u een gasdrukregelaar nodig. Daarvoor biedt Gimeg deze gasdrukregelaarset, speciaal geschikt voor campingaz gasflessen. Veiligheid staat voorop!

Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig?

Wanneer u gaat kamperen werkt veel apparatuur, zoals een kooktoestel, kachel of barbecue, op gas. In een gasfles zit standaard een gemiddelde druk van ongeveer 2 tot 8 bar. Deze hoge druk is niet geschikt voor uw toestel, want de meeste apparatuur op de camping heeft een werkdruk van 30 of 50 millibar. Daarom heeft u een gasdrukregelaar nodig. Deze comprimeert de flesdruk in uw gasfles naar werkbare druk voor uw installatie. Zo kunt u naar hartenlust koken of barbecueën op de camping. Alle drukregelaars van Gimeg zijn van het allerhoogste veiligheidsniveau en voldoen aan de Europese normen en voorschriften. Zij hebben allemaal een CE-keurmerk. Voor optimale veiligheid dient u uw gasregelaar iedere 5 jaar te vervangen. Het productiejaartal vindt u op uw regelaar.

Belangrijkste kenmerken

  • Werkdruk: 29 mbar
  • Doorstroomcapaciteit: 1,5 kg/h
  • Ingangsaansluiting: Campingaz
  • Uitgangsaansluiting: 1/4 inch
  • Toepassing: geschikt voor buitengebruik

Wanneer gebruikt u de Campingaz gasdrukregelaarset van Gimeg?

Het is belangrijk dat de werkdruk van de ontspanner overeenkomt met de aangesloten apparatuur. Wanneer u niet de juiste drukregelaar gebruikt, heeft u kans op steekvlammen of kan het apparaat niet goed werken. Met de Campingaz gasdrukregelaarset van Gimeg comprimeert u de druk in uw gasfles naar 29 mbar. De set bestaat uit een drukregelaar met een 1/4 inch linkse schroefaansluiting en een propaanslang van 1,5 meter met twee aangeperste koppelingen van 1/4 inch links. Hierop kunnen compatibele apparaten worden aangesloten. Controleer na montage altijd de gemaakte verbinding op gasdichtheid. Deze regelaarset van Gimeg is geschikt voor recreatief buitengebruik. Bijvoorbeeld voor de barbecue, buitenkeuken of buitenverwarming. 

Met deze gasdrukregelaarset van 29 millibar sluit u uw Campingaz gasfles met het grootste gemak aan op uw installatie. Beoefen uw kookkunsten waar u maar wilt!

Specificaties
Merk Gimeg
Model Campingaz 1/4 links 30mb
Primaire kleur Oranje
Secundaire kleur Blauw
Breedte cm 7 cm
Hoogte cm 6 cm
Lengte cm 150 cm
Gewicht kg 0.44 kg
EAN code 8712757383009
Garantie 2 jaar
Veiligheidsvoorziening Slangbreukbeveiliging
Werkdruk mbar 29 mbar
Verpakkingstype Zakverpakking

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden