Gimeg gasdrukregelaarset afblaasbeveiliging 30 mbar Kombi X 1/4 inch links (60 cm)

Art nr. 5600385
Als u regelmatig gaat kamperen dan weet u dat een gasdrukregelaarset niet kan ontbreken aan uw campinguitrusting. Hiermee sluit u uw gasfles gemakkelijk aan op uw apparatuur. Bij het gebruik van gas staat veiligheid altijd voorop. Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig? Wanneer u gaat kamperen
Adviesverkoopprijs
€ 20,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Als u regelmatig gaat kamperen dan weet u dat een gasdrukregelaarset niet kan ontbreken aan uw campinguitrusting. Hiermee sluit u uw gasfles gemakkelijk aan op uw apparatuur. Bij het gebruik van gas staat veiligheid altijd voorop.

Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig?

Wanneer u gaat kamperen werkt veel apparatuur op gas. In een gasfles zit standaard een gemiddelde druk van ongeveer 2 tot 8 bar. Deze hoge druk is niet geschikt voor uw toestel, aangezien de meeste apparatuur op de camping een werkdruk van 30 of 50 millibar heeft. Daarom heeft u een gasdrukregelaar nodig. Deze reduceert de gasdruk naar werkbare druk voor uw installatie. Alle drukregelaars van Gimeg zijn van het allerhoogste veiligheidsniveau en voldoen aan de Europese normen en voorschriften. Zij hebben allemaal een CE-keurmerk. Voor optimale veiligheid dient u uw gasregelaar iedere 5 jaar te vervangen. Het productiejaartal vindt u op uw regelaar.

Belangrijkste kenmerken

  • Werkdruk: 30 mbar
  • Doorstroomcapaciteit: 1,5 kg/h
  • Ingangsaansluiting: combi, geschikt op DIN of Shell
  • Uitgangsaansluiting: 1/4 inch links
  • Toepassing: geschikt voor voertuigen

Wanneer gebruikt u de universele gasdrukregelaarset van Gimeg?

Met deze universele gasdrukregelaarset van Gimeg reduceert u de gasdruk naar 30 mbar. De set bestaat uit een drukregelaar en een gasslang van 60 centimeter. Dankzij de universele ingangsaansluiting van de ontspanner is hij geschikt voor gasflessen met een Shell of DIN aansluiting. Op de 1/4 inch linkse schroefkoppeling kan de meegeleverde gasslang met schroefkoppeling aangesloten worden. Controleer na montage altijd de gemaakte verbinding op gasdichtheid. Met de afblaasbeveiliging zorgt deze drukregelaar er bij een defect voor dat het gas ontsnapt via het afblaasventiel, waardoor gevaarlijke situaties worden voorkomen. Gebruik hem altijd in een afgesloten goed geventileerde ruimte en nooit bij een open verbranding of wanneer er een gasfles in de directe omgeving van de aangesloten apparatuur staat.

Met deze universele gasdrukregelaar van 30 millibar sluit u uw gasfles met het grootste gemak aan op uw installatie. Om bij open verbranding gas te gebruiken heeft u een standaard gasregelaar zonder afblaasbeveiliging nodig. Ook deze vindt u in het assortiment van Gimeg.

Specificaties
Merk Gimeg
Serie Universeel
Model Universeel afblaas 1/4 links 30mb
EAN code 8712757303953
Primaire kleur Rood
Breedte (cm) 7,5
Hoogte (cm) 5
Lengte (cm) 12
Gewicht (kg) 0,55
Capaciteit 1500
Garantie 2 jaar
Ingangsaansluiting Kombi
Uitgangsaansluiting 1/4 inch links
Veiligheidsvoorziening Afblaasbeveiliging
Werkdruk (mbar) 30
Type verpakking Blister

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden