Gimeg gasdrukregelaar afblaasbeveiliging 30 mbar Kombi X 1/4 inch links

Art nr. 5600330
Als u regelmatig gaat kamperen dan weet u dat een gasdrukregelaar niet kan ontbreken aan uw campinguitrusting. Hiermee sluit u uw gasfles gemakkelijk aan op uw apparatuur. Veiligheid staat voorop! Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig? Wanneer u gaat kamperen werkt veel apparatuur, zoals een
Adviesverkoopprijs
€ 14,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Als u regelmatig gaat kamperen dan weet u dat een gasdrukregelaar niet kan ontbreken aan uw campinguitrusting. Hiermee sluit u uw gasfles gemakkelijk aan op uw apparatuur. Veiligheid staat voorop!

Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig?

Wanneer u gaat kamperen werkt veel apparatuur, zoals een kooktoestel, kachel of barbecue, op gas. In een gasfles zit standaard een gemiddelde druk van ongeveer 2 tot 8 bar. Deze hoge druk is niet geschikt voor uw toestel, want de meeste apparatuur op de camping heeft een werkdruk van 30 of 50 millibar. Daarom heeft u een gasdrukregelaar nodig. Deze reduceert de gasdruk naar werkbare druk voor uw installatie. Alle drukregelaars van Gimeg zijn van het allerhoogste veiligheidsniveau en voldoen aan de Europese normen en voorschriften. Zij hebben allemaal een CE-keurmerk. Voor optimale veiligheid dient u uw gasregelaar iedere 5 jaar te vervangen. Het productiejaartal vindt u op uw regelaar.

Belangrijkste kenmerken

  • Werkdruk: 30 mbar
  • Doorstroomcapaciteit: 1,5 kg/h
  • Ingangsaansluiting: combi, geschikt op DIN of Shell
  • Uitgangsaansluiting: 1/4 inch links
  • Toepassing: geschikt voor voertuigen

Wanneer gebruikt u de gasdrukregelaar met afblaasbeveiliging van Gimeg?

Deze ontspanner van Gimeg reduceert de gasdruk naar 30 mbar. Dankzij de universele ingangsaansluiting is deze regelaar geschikt voor gasflessen met zowel een DIN of een Shell aansluiting. Op de 1/4 inch links uitgangsaansluiting kan een gasslang met schroefkoppeling aangesloten worden. Met de afblaasbeveiliging zorgt deze drukregelaar er bij een defect voor dat het gas ontsnapt via het afblaasventiel, waardoor gevaarlijke situaties worden voorkomen. De regelaar is daarom speciaal bestemd voor gebruik in voertuigen. Gebruik hem altijd in een afgesloten, goed geventileerde ruimte en nooit bij een open verbranding of wanneer er een gasfles in de directe omgeving van de aangesloten apparatuur staat.

Met deze gasdrukregelaar van 30 millibar met afblaasbeveiliging sluit u uw gasfles met het grootste gemak aan op uw installatie. Wilt u bij open verbranding gas gebruiken, bijvoorbeeld om te barbecueën? Dan heeft u een standaard gasdrukregelaar zonder afblaasbeveiliging nodig. Ook deze vindt u in het assortiment van Gimeg.

Specificaties
Merk Gimeg
Serie Universeel
Model Universeel afblaas 1/4 links 30mb
EAN code 8712757030736
Primaire kleur Rood
Breedte (cm) 7,5
Hoogte (cm) 5
Lengte (cm) 11,5
Gewicht (kg) 0,24
Capaciteit 1500
Garantie 2 jaar
Ingangsaansluiting Kombi
Uitgangsaansluiting 1/4 inch links
Veiligheidsvoorziening Afblaasbeveiliging
Werkdruk (mbar) 30

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden