Gimeg gasdrukregelaar 10kg 30-50mb 1/2 inch X 1/2 inch BSP mon

Art nr. 5601410
Met deze gasdrukregelaar van Gimeg reduceert u de gasdruk naar 30-50 mbar. Hiermee is deze regelaar geschikt voor industrieel gebruik. Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig? In een gasfles zit standaard een gemiddelde druk van ongeveer 2 tot 8 bar. Deze hoge druk is voor veel apparatuur niet
Adviesverkoopprijs
€ 26,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Met deze gasdrukregelaar van Gimeg reduceert u de gasdruk naar 30-50 mbar. Hiermee is deze regelaar geschikt voor industrieel gebruik.

Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig?

In een gasfles zit standaard een gemiddelde druk van ongeveer 2 tot 8 bar. Deze hoge druk is voor veel apparatuur niet geschikt. Daarom heeft u een gasdrukregelaar nodig. Deze reduceert de gasdruk naar werkbare druk voor uw installatie. Alle drukregelaars van Gimeg zijn van het allerhoogste veiligheidsniveau en voldoen aan de Europese normen en voorschriften. Zij hebben allemaal een CE-keurmerk. Voor optimale veiligheid dient u uw gasregelaar iedere 5 jaar te vervangen. Het productiejaartal vindt u op uw regelaar.

Belangrijkste kenmerken

  • Werkdruk: 30-50 mbar
  • Doorstroomcapaciteit: 10 kg/h
  • Ingangsaansluiting: 1/2 inch
  • Uitgangsaansluiting: 1/2 inch BSP
  • Toepassing: geschikt voor industrieel gebruik

Wanneer gebruikt u de 1/2 inch gasdrukregelaar van Gimeg?

Het is belangrijk dat de werkdruk van de gasdrukregelaar overeenkomt met de aangesloten apparatuur. Wanneer u niet de juiste ontspanner gebruikt, heeft u kans op steekvlammen of kan het apparaat niet goed werken. Met deze drukregelaar kunt u de gasdruk reduceren naar een werkdruk van 30-50 millibar. Dit product heeft een 1/2 inch rechts in- en uitgangsaansluiting.

Specificaties
Merk Gimeg
Model Industrieel
EAN code 8712757358670
Primaire kleur Rood
Breedte (cm) 13,5
Hoogte (cm) 11
Lengte (cm) 12
Gewicht (kg) 0,49
Garantie 2 jaar
Ingangsaansluiting 1/2 inch
Uitgangsaansluiting 1/2 inch BSP
Keurmerk CE
Werkdruk (mbar) 50

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden