Gimeg gasdrukregelaar 1,5bar kombi X 3/8 inch links 6 kg

Art nr. 5601300
Met de combi gasdrukregelaar van Gimeg reduceert u de gasdruk naar 1,5 bar. Te bevestigen op gasflessen met een DIN of Shell gaskraan. Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig? In een gasfles zit standaard een gemiddelde druk van ongeveer 2 tot 8 bar. Deze hoge druk is voor veel apparatuur niet
Adviesverkoopprijs
€ 21,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Met de combi gasdrukregelaar van Gimeg reduceert u de gasdruk naar 1,5 bar. Te bevestigen op gasflessen met een DIN of Shell gaskraan.

Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig?

In een gasfles zit standaard een gemiddelde druk van ongeveer 2 tot 8 bar. Deze hoge druk is voor veel apparatuur niet geschikt. Daarom heeft u een gasdrukregelaar nodig. Deze reduceert de gasdruk naar werkbare druk voor uw installatie. Alle drukregelaars van Gimeg zijn van het allerhoogste veiligheidsniveau en voldoen aan de Europese normen en voorschriften. Zij hebben allemaal een CE-keurmerk. Voor optimale veiligheid dient u uw gasregelaar iedere 5 jaar te vervangen. Het productiejaartal vindt u op uw regelaar.

Belangrijkste kenmerken

  • Werkdruk: 1,5 bar
  • Doorstroomcapaciteit: 6 kg/h
  • Ingangsaansluiting: combi, geschikt op DIN of Shell
  • Uitgangsaansluiting: 3/8 inch
  • Toepassing: geschikt voor industrieel gebruik

Wanneer gebruikt u de combi gasdrukregelaar van Gimeg?

Het is belangrijk dat de werkdruk van de gasdrukregelaar overeenkomt met de aangesloten apparatuur. Wanneer u niet de juiste drukregelaar gebruikt, heeft u kans op steekvlammen of kan het apparaat niet goed werken. Met deze propaan drukregelaar van Gimeg kunt u de gasdruk reduceren naar 1,5 bar. Dit product heeft een combi ingangsaansluiting en een 3/8 inch uitgangsaansluiting. Deze drukregelaar is geschikt voor grootgebruikers. 

Specificaties
Merk Gimeg
Model Industrieel
EAN code 8712757120369
Primaire kleur Rood
Gewicht (kg) 0,3
Garantie 2 jaar
Ingangsaansluiting Kombi
Uitgangsaansluiting 3/8 inch links
Keurmerk CE
Werkdruk (mbar) 1500

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden