Gimeg doorstroombegrenzer lagedruk 1/4 inch links binnendraad x 1/4 inch links buitendraad.

Art nr. 5710231
Wilt u er zeker van zijn dat u uw gas altijd veilig gebruikt? Bekijk dan de doorstroombegrenzer van GOK. Deze sluit de gastoevoer bij een slangbreuk of een grote lekkage. U sluit hem aan op een gasdrukregelaar van 30 mbar. Wat heeft u nodig om gas te gebruiken? Om gas te gebruiken voor uw
Adviesverkoopprijs
€ 42,77
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Wilt u er zeker van zijn dat u uw gas altijd veilig gebruikt? Bekijk dan de doorstroombegrenzer van GOK. Deze sluit de gastoevoer bij een slangbreuk of een grote lekkage. U sluit hem aan op een gasdrukregelaar van 30 mbar.

Wat heeft u nodig om gas te gebruiken?

Om gas te gebruiken voor uw gasinstallaties heeft u in eerste instantie een gasfles en een gasdrukregelaar nodig. In een gasfles zit standaard een gemiddelde druk van ongeveer 2 tot 8 bar. Deze hoge druk is voor veel apparatuur niet geschikt. Daarom comprimeert de gasdrukregelaar dit naar werkbare druk voor uw installatie. Alle drukregelaars van GOK zijn van het allerhoogste veiligheidsniveau en voldoen aan de Europese normen en voorschriften. Zij hebben allemaal een CE-keurmerk. Voor optimale veiligheid dient u uw gasregelaar iedere 5 jaar te vervangen. Het productiejaartal vindt u op uw regelaar. Voor extra veiligheid bevestigt u ook een doorstroombegrenzer op de gasdrukregelaar.

Belangrijkste kenmerken

  • Werkdruk: 30 mbar
  • Ingangsaansluiting: 1/4 inch
  • Uitgangsaansluiting: 1/4 inch

Wat doet de doorstroombegrenzer?

De doorstroombegrenzer is een extra stukje veiligheid dat ervoor zorgt dat er geen gas ontsnapt wanneer dat niet de bedoeling is. Wanneer de gasslang breekt of scheurt en er een gaslek ontstaat sluit de begrenzer de gastoevoer af. Zo kan er geen gas ontsnappen in een afgesloten ruimte en worden gevaarlijke situaties voorkomen. Dit type doorstroombegrenzer van GOK is geschikt om aan te sluiten op een gasdrukregelaar van 30 mbar.

Specificaties
Merk Gimeg
EAN code 8712757411665
Primaire kleur Chroom
Breedte (cm) 2
Hoogte (cm) 2
Lengte (cm) 6
Gewicht (kg) 0,07
Garantie 2 jaar
Ingangsaansluiting 1/4 inch
Uitgangsaansluiting 1/4 inch links
Keurmerk CE
Veiligheidsvoorziening Slangbreukbeveiliging
Werkdruk (mbar) 30
Type verpakking Blister

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden