Gasdrukregelaar 0,35-1,4bar universeel X 1/4 inch links 4kg

Art nr. 5601180
Met de combi gasdrukregelaar van GOK reduceert u de gasdruk naar 0,35-1,4 bar. Hiermee is deze regelaar geschikt voor professioneel gebruik. Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig? In een gasfles zit standaard een gemiddelde druk van ongeveer 2 tot 8 bar. Deze hoge druk is voor veel apparatuur
Adviesverkoopprijs
€ 113,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Met de combi gasdrukregelaar van GOK reduceert u de gasdruk naar 0,35-1,4 bar. Hiermee is deze regelaar geschikt voor professioneel gebruik.

Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig?

In een gasfles zit standaard een gemiddelde druk van ongeveer 2 tot 8 bar. Deze hoge druk is voor veel apparatuur niet geschikt. Daarom heeft u een gasdrukregelaar nodig. Deze reduceert de gasdruk naar werkbare druk voor uw installatie. Alle drukregelaars van GOK zijn van het allerhoogste veiligheidsniveau en voldoen aan de Europese normen en voorschriften. Zij hebben allemaal een CE-keurmerk. Voor optimale veiligheid dient u uw gasregelaar iedere 5 jaar te vervangen. Het productiejaartal vindt u op uw regelaar.

Belangrijkste kenmerken

  • Werkdruk: 0,35-1,4 bar
  • Doorstroomcapaciteit: 4 kg/h
  • Ingangsaansluiting: combi, geschikt op DIN of Shell
  • Uitgangsaansluiting: 1/4 inch
  • Toepassing: geschikt voor industrieel gebruik

Pas uw instelbare gasdrukregelaar aan uw apparatuur aan

Het is belangrijk dat de werkdruk van de ontspanner overeenkomt met de aangesloten apparatuur. Wanneer u niet de juiste drukregelaar gebruikt, heeft u kans op steekvlammen of kan het apparaat niet goed werken. Met deze drukregelaar kunt u de gasdruk reduceren naar 0,35-1,4 bar. Hij is met 11 standen instelbaar, zodat u hem handmatig op het juiste aantal bar kunt zetten. Dit product heeft een combi ingangsaansluiting en een 1/4 inch uitgangsaansluiting. Deze drukregelaar is geschikt voor grootgebruikers. 

Specificaties
Merk Gimeg
Serie Instelbaar
Model Instelbaar 1/4 links 0.35-1.4bar
EAN code 4045659040249
Primaire kleur Rood
Ingangsaansluiting Kombi
Uitgangsaansluiting 1/4 inch links
Keurmerk CE
Werkdruk (mbar) 1400

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden