Fisher gasdrukregelaar Little joe 912/264 50mb

Art nr. 5601050
Als u regelmatig gaat kamperen dan weet u het wel: een gasdrukregelaar is een onmisbaar item in uw campinguitrusting. Hiermee sluit u uw gasfles gemakkelijk aan op uw apparatuur. Veiligheid staat voorop! Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig? Wanneer u gaat kamperen werkt veel apparatuur,
Adviesverkoopprijs
€ 159,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Als u regelmatig gaat kamperen dan weet u het wel: een gasdrukregelaar is een onmisbaar item in uw campinguitrusting. Hiermee sluit u uw gasfles gemakkelijk aan op uw apparatuur. Veiligheid staat voorop!

Waarom heeft u een gasdrukregelaar nodig?

Wanneer u gaat kamperen werkt veel apparatuur, zoals een kooktoestel, kachel of barbecue, op gas. In een gasfles zit standaard een gemiddelde druk van ongeveer 2 tot 8 bar. Deze hoge druk is niet geschikt voor uw toestel, want de meeste apparatuur op de camping heeft een werkdruk van 30 of 50 millibar. Daarom heeft u een gasdrukregelaar nodig. Deze reduceert de gasdruk naar werkbare druk voor uw installatie. Alle drukregelaars van Fisher zijn van het allerhoogste veiligheidsniveau en voldoen aan de Europese normen en voorschriften. Zij hebben allemaal een CE-keurmerk. Voor optimale veiligheid dient u uw gasregelaar iedere 5 jaar te vervangen. Het productiejaartal vindt u op uw regelaar.

Belangrijkste kenmerken

  • Werkdruk: 50 mbar
  • Ingangsaansluiting: 1/4 inch
  • Uitgangsaansluiting: 3/8 inch NPT
  • Toepassing: geschikt voor buitengebruik

Wanneer gebruikt u de Fisher Little Joe gasdrukregelaar?

Het is belangrijk dat de werkdruk van de gasdrukregelaar overeenkomt met de aangesloten apparatuur. Wanneer u niet de juiste drukregelaar gebruikt, heeft u kans op steekvlammen of kan het apparaat niet goed werken. De Little Joe gasdrukregelaar reduceert de gasdruk naar 50 mbar. De regelaar heeft een 1/4 inch ingangsaansluiting en een 3/8 inch NPT uitgangsaansluiting. Hij is geschikt voor recreatief buitengebruik, bijvoorbeeld voor de barbecue, buitenkeuken of buitenverwarming. 

Met deze gasdrukregelaar sluit u uw gasfles met het grootste gemak aan op uw installatie. Wilt u binnen gas gebruiken? Bijvoorbeeld in uw camper, caravan of boot? Dan heeft u een gasdrukregelaar met afblaasbeveiliging nodig. Ook deze vindt u in het assortiment van Gimeg.

Specificaties
Merk Gimeg
Model Little Joe 3/8 NPT 50mb
EAN code 8712757110926
Primaire kleur Zilver
Ingangsaansluiting 1/4 inch
Uitgangsaansluiting 3/8 inch NPT
Keurmerk CE
Werkdruk (mbar) 50

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden