Gimeg prik cartouche 190gr

Art nr. 5631700
Een handige Gimeg prik cartouche van 190 gram, gevuld met een butaan en propaanmengsel, speciaal ontworpen om gasapparaten te voorzien van de nodige brandstof. Eenvoudige bediening De Gimeg prik cartouche heeft een inhoud van 190 gr gas en bevat een gasmengsel van butaan en propaan. De
Adviesverkoopprijs
€ 3,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Een handige Gimeg prik cartouche van 190 gram, gevuld met een butaan en propaanmengsel, speciaal ontworpen om gasapparaten te voorzien van de nodige brandstof.

Eenvoudige bediening

De Gimeg prik cartouche heeft een inhoud van 190 gr gas en bevat een gasmengsel van butaan en propaan. De gascartouche beschikt over een veiligheidsventiel, die ervoor zorgt dat er geen gas ontsnapt als je het toestel loskoppelt. De prik cartouche heeft een eenvoudige bediening. Met de naald in het gastoestel prik je een opening in het busje, waardoor je ervoor zorgt dat het gas gebruikt kan worden. Je kan het gasblikje gebruiken voor verschillende soorten gastoestellen, waaronder Campingaz, Cadac, Kemper en Cosi.

Belangrijkste voordelen

  • Veilige en gemakkelijke in gebruik
  • Geschikt voor diverse gastoestellen
  • Voldoet aan de geldende veiligheidsnormen

Veilig in gebruik

Deze gas cartridge mag worden gebruikt in combinatie met elk gastoestel van de categorie butaan-propaangas mengsel directe druk, welke voldoet aan de EN521 norm. De gaspatroon voldoet aan de norm EN417. Zo bent je verzekerd van een veilig gebruik van dit wegwerpbusje. De gascartridge moet volledig zijn leeg gebruikt voordat je deze kan inleveren bij de milieustraat.

Deze Gimeg cartouche is ideaal voor kampeerders, buitenkokers en iedereen die op zoek is naar een betrouwbare brandstofbron voor diverse gastoestellen.

Specificaties
Merk Gimeg
Model Prik
EAN code 8712757458967
Primaire kleur Groen
Secundaire kleur Wit
Brandstof Propaan/butaan 
Breedte (cm) 9
Hoogte (cm) 8,9
Lengte (cm) 9
Gewicht (kg) 0,19
Veiligheidsvoorziening Veiligheidsventiel

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden