Thule fietsendrager WanderWay VW T6

Art nr. 9321150
Speciaal voor de Volkswagen T6 is de Thule WanderWay fietsendrager ontwikkeld. Plaats uw fietsen gemakkelijk en zet ze stevig vast, zodat ze veilig aankomen op uw bestemming. De fietsendrager is snel en eenvoudig te bevestigen en de pasvorm is perfect aangepast aan uw kampeerbusje. Fietsendrager
Adviesverkoopprijs
€ 660,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Speciaal voor de Volkswagen T6 is de Thule WanderWay fietsendrager ontwikkeld. Plaats uw fietsen gemakkelijk en zet ze stevig vast, zodat ze veilig aankomen op uw bestemming. De fietsendrager is snel en eenvoudig te bevestigen en de pasvorm is perfect aangepast aan uw kampeerbusje.

Fietsendrager voor Volkswagen T6

Lekker op vakantie met uw Volkswagen busje? Met de WanderWay fietsendrager van Thule neemt u ook uw fietsen mee op reis. De gebruiksvriendelijke fietsendrager biedt plaats aan twee fietsen, maar met de speciale adapters van Thule, kunt u de capaciteit ook uitbreiden naar drie of vier fietsen. De WanderWay is perfect afgestemd op het design van de Volswagen T6. Zo zorgt de verhoogde positie ervoor dat de achterlichten en de kentekenplaat zichtbaar blijven. Daarnaast kan de kofferbak van het voertuig gewoon geopend worden als de fietsendrager erop zit (zonder fietsen). Uw fietsen staan stevig vast dankzij de verstelbare wielhouders met pompgespen, zodat u ze volledig veilig kunt vervoeren.

Belangrijkste kenmerken

  • Aantal fietsen: 2 (uit te breiden naar 3 of 4)
  • Geschikt voor Volkswagen T6 busje
  • Geschikt voor e-bikes
  • Kofferbak kan geopend worden
  • Verhoogde positie

Veilig en eenvoudig

De WanderWay is niet alleen veilig, maar ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk. De montage is zeer eenvoudig, omdat de fietsendrager precies de juiste pasvorm heeft voor de Volkswagen T6. Dankzij de gemakkelijk te verstellen rails, is ook het laden van de fietsen een makkelijke klus. De fiets wordt vastgezet met afneembare fietsklemmen met vergrendelbare Thule AcuTight-knoppen met koppelbegrenzer. Wanneer deze klikken, weet u dat de optimale grip bereikt is. Gebruikt u de fietsendrager niet? Klap hem dan verticaal aan tegen de kofferbak, zodat hij niet uitsteekt.

Deze WanderWay fietsendrager zorgt ervoor dat u uw fiets mee op reis kunt nemen. Bij de fietsendragers van Thule draait alles om gemak, veiligheid en kwaliteit!

Specificaties
Merk Thule
Serie WanderWay
Model VW T6
EAN code 0091021716438
Primaire kleur Zwart
Secundaire kleur Zilver
Aantal fietsen 2 (4)
Extern artikelnummer 911001
Breedte (cm) 152
Diepte (cm) 91
Hoogte (cm) 111
Gewicht (kg) 12,4
Draagvermogen (kg) 60
Garantie 2 jaar
Kantelbaar Ja

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden